Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4553
#Margot2000 nieaktywny
10 lutego 2011r. o 10:02
Hejka dziewczyny :* Glowa do gory zycie nalezy brac garsciami i nie dawac sie ;) Mam jeszcze pytanie.Moze ktoras z Was orientuje sie gdzie mozna uzyskac porade w ZUSie dla osob pracujacych w Niemczech. Podano mi ze w Opolu ale tam dodzwonic sie graniczy z cudem :/

Dopisane 10.02.2011r. o godz. 10:02:

Gosia usmiech prosze i nerwy w konserwy ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
10 lutego 2011r. o 10:07
Witaj Morgotka :* wejdź na stronę ZUS praca w Niemczech, może tam coś znajdziesz odpowiedniego dla siebie :)
~V.P. niezalogowany
10 lutego 2011r. o 10:08
Margot2000 napisał(a): Hejka dziewczyny :* Glowa do gory zycie nalezy brac garsciami i nie dawac sie ;) Mam jeszcze pytanie.Moze ktoras z Was orientuje sie gdzie mozna uzyskac porade w ZUSie dla osob pracujacych w Niemczech. Podano mi ze w Opolu ale tam dodzwonic sie graniczy z cudem :/

Podaję num. do profesjonalnego biura biura z Raciborza,,Perfecta"biuro zajmuje się rozliczeniem podatków w krajach UE.Szczerze polecam od kilku lat korzystam z ich usług i porad.+48785902277 :) Pozdrawaim
~zółwik niezalogowany
10 lutego 2011r. o 10:19
Margot2000 napisał(a): Hejka dziewczyny :* Glowa do gory zycie nalezy brac garsciami i nie dawac sie ;) Mam jeszcze pytanie.Moze ktoras z Was orientuje sie gdzie mozna uzyskac porade w ZUSie dla osob pracujacych w Niemczech. Podano mi ze w Opolu ale tam dodzwonic sie graniczy z cudem :/

tu masz link do strony, tej firmy, o której pisze VP:

http://perfecta-podatki.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=78&Itemid=39
4553
#Margot2000 nieaktywny
10 lutego 2011r. o 10:28
Dziekuje bardzo ;) Jowitko pewnie ze najpierw poczytalam :D Niestety to biuro tylko podatkami sie zajmuje a mi chodzi o sprawy ZUSu.Ale jeszcze raz dziekuje :*
~V.P. niezalogowany
10 lutego 2011r. o 10:36
Margot2000 napisał(a): Dziekuje bardzo ;) Jowitko pewnie ze najpierw poczytalam :D Niestety to biuro tylko podatkami sie zajmuje a mi chodzi o sprawy ZUSu.Ale jeszcze raz dziekuje :*

Proponuję Margotko jednak tam zadzwonić :) Zaufaj to naprawdę są profesjonaliści ,poza tym bardzo mili :) P.S.Pomogą Tobie :)
4382
#rusalka nieaktywny
10 lutego 2011r. o 10:44
witam wszystkich murzynow,zwierzeta lesne i domowe,gadatliwych i milczących ..gosiak Ty nie milcz,Ty pisz ..Jowita ...widac papierosy byly Twoja miloscia ,skoro po ich stracie poematy piszesz :D

ranna kochanie wez Ty napisz jakąs ode do lodówki albo schaboszczaka chociaż ;)

dzien dobry .... slonce piekne dzis,idziemy z żarłaczem na spacer ,jak sie wyspi .... w koncu zobacze cos wiecej niz ten schron ,mieszkaniem zwany :D

Człowiek ma to,na co się zgadza .
~Rybka niezalogowany
10 lutego 2011r. o 10:46
Witam w to piękne czwartkowe przedpołudnie wspaniałą ekipę kominiarzy i kominiarek :) A dla Ciebie Lwiczko mój kotku mega buziaczek :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* Oczywiście pomnóż to co najmniej przez trzy :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza