Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

6101
#maryska_w_szafie nieaktywny
10 lutego 2011r. o 11:27
no to uciekam :D szkoda tak pięknego dnia na siedzenie przed kompem :D
pozdrówki dla Was rozrabiary :D

Jeśli niektórzy ludzie są na tyle głupi, by błędnie interpretować tekst prostej piosenki rockowej, to strach pomyśleć, co te typy są w stanie zrobić z Biblią
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Lwiczka niezalogowany
10 lutego 2011r. o 11:34
witaj Maryśka ;) ... hmmm ja tam jestem grzeczniutka :> więc jakie rozrabiary? :D ...ja nie wiem co z Ciebie za zioło hihi :] pozdrowionka... ech Rybka Rybka :* miłego dnia mój Kochany :*
~Jowita niezalogowany
10 lutego 2011r. o 11:34
No to przyjemnej zabawy na powietrzu :D Niestety niektórzy jeszcze pracują :|

Rybka ,a co Ty za szaleju Lwiczce zadałeś ?? hm..a może na odwrót ??
~Jowita niezalogowany
10 lutego 2011r. o 11:51
rusalka napisał(a): ..Jowita ...widac papierosy byly Twoja miloscia ,skoro po ich stracie poematy piszesz :D

Masz rację Rusałko BYŁY :*

Na spacerek się wybierasz z Żarłaczkiem ?? Rozumiem,że suszarkę zastąpi słoneczko i wiaterek :D Może znajdziesz gdzieś oznaki wiosny :*
~Lwiczka niezalogowany
10 lutego 2011r. o 12:19
.... hmmm mówisz Jowitka szaleju ?? :> no tak to przez ten sen o Rybce ;) ... aaaaaaa jakaś poddenerwowana jestem jak Laila ;) .... całuski moja Rybko :* :* :* :* :* :*
4067
#zraniona nieaktywny
10 lutego 2011r. o 12:23
Jowisia to tylko my chyba jestesmy takie spokojniutkie ;)
~Jowita niezalogowany
10 lutego 2011r. o 12:26
Na to wychodzi :* choć obydwie na diecie :D
Gdzies Ty była jak Maryska Cie szukała może szukała ?? coś się pogubiłam w tych rodzajach :|
4314
#wiewióra nieaktywny
10 lutego 2011r. o 12:26
Witam Wszystkich:)
Właśnie wstawiłam wodę na kawusie może ktoś wypije ze mną??

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.