Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4401
#laila nieaktywny
10 lutego 2011r. o 23:49
dzisiejszy dzien byl superancki
dobranoc

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~E:) niezalogowany
11 lutego 2011r. o 7:00
Miejmy nadzieję, że dziś będzie dobry dzień :) Nawet nie chodzi o wekeend, bo nie dla Wszystkich on się dzisiaj zaczyna. Za oknem deszcz, czy to płacze niebo ?? nie, to tylko wiosna za pasem, a my w sobie znajdźmy iskierę radości, a ona jak kropla drążąca skałę, rozsieje uśmiech i radość :*
http://il.youtube.com/watch?v=jL5W-r25rj4&feature=related
:* :* :*
11 lutego 2011r. o 7:05

A może tak :D :D :D
~Jowita niezalogowany
11 lutego 2011r. o 7:21
Witaj ~E :* :D :) Zgodnie z Twoim życzeniem od rana rozsiewam uśmiechy :) :) :D :D To działa :D :D Trudno nie odpowiedzieć uśmiechem na moją zwariowaną i roześmianą gębę ;) :) A dodatkowo cieszę się na weekend :D :D :D :D Uśmiechniętego i miłego dnia ~E :* :D :D
11 lutego 2011r. o 7:36
Jowitko, ja mogę sobie wyobrazić, Twoją roześmianą gębę :D :D :D i tak jak mówisz, to działa, tak trzymaj :* A teraz tempo zawrotne, bo zaraz sie do pracy spóźnie ;(
~Jowita niezalogowany
11 lutego 2011r. o 7:39
No to miłej pracy :D :D :) :) ;) ;) :D
~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 8:25
Witam całe szanowne grono kominiarzy w piątek ;) i zaraz weekend , jak ja to lubię :D za oknem ponuro i mokro, deszcyk sobie pada i pada a ja śpię na siedząco hihi :D dzień dobry Jowitko i ~E :* miłego dnia dla Wszystkich :* buziaki moja kochana Rybko :* :* :* :* :* :* :* :* hmmm wolałabym osobiście hihi :D
~Wiosenka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 8:48
Witajcie :* w ten dzdzysty poranek - a już było tak pięknie :> Ale tutaj pewnie ponuraków nie ma :) Idę robić kawke,kto się napije???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.