Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 15:14
... hmmm no dobra to już się nie odezwę ( foch) :> a sama sobie pilnuj tego kominka Rannusia :P żeby nie wygasło :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 15:15
heehe jak ja kocham wasze fochy Lwiczko :D wiesz ze Diabel zawsze prawde ci powie :] ;)
4401
#laila nieaktywny
11 lutego 2011r. o 15:16
falco,dziewuszki nakrecaja sie na weekendzik,a ty o pracy?
sa tacy co robia przedzialek i maja fajrant ;)

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 15:19
... och ty diabliczko jedna , żebym ja Ciebie nie lubiła ....oj to pożarłabym jakem lwica :D , no ale za to moja droga upichcisz coś dobrego a ja popróbuję :D , dobra spadam do domku , pierwsza zmiana odfajkowana , teraz czas na drugą zmianę kominiarzy , Ranna pilnuj kominka żeby nie zgasło :D :*
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 15:23
laila napisał(a): falco,dziewuszki nakrecaja sie na weekendzik,a ty o pracy?
sa tacy co robia przedzialek i maja fajrant ;)

mi tam wekendu nie trzeba zeby byc nakreconym :) chociaz ostatnio sie naprawde jaram tym pomyslem ;) wiec kto mi odp na pytanie ile trzeba miec na poczatek?? i ile gdzies kosztuje wynajem czegos nie duzego... przyznam ze znakomite miejsce dla mnie by lajba byla w lecie.. podoba mi sie tam na dworze...

Dopisane 11.02.2011r. o godz. 15:23:

i czy bylby ktos gotow na wspolke :D mam znakomite pomysly.....
4401
#laila nieaktywny
11 lutego 2011r. o 15:40
och zraniona nie czuj sie zraniona,ale nie umium ci pomoc ;(

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 15:44
pomocy mi nie trzeba-tylko kasiory na pomysla :D moze napisze w temacie:potrzebuje,oddam...- moze jakis sponsor sie zglosi hehehh ;)
4401
#laila nieaktywny
11 lutego 2011r. o 15:47
tylko w tym temaciku to konkurencja sie szybciuch znajdzie :P

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza