Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2951
#Anonim2951 nieaktywny
14 lutego 2011r. o 20:52
Gs : )
Dla mnie granica przebiega na styku prv i forum a nie odległości : )
Chcesz pisać jako osoba niezalogowana na tym forum, kojarzyć się z chamskimi komentarzami czy też tłumaczyć, "że to nie Ty ", proszę bardzo : )
Twój wybór : )

Pozdrawiam

Dopisane 14.02.2011r. o godz. 20:52:

laila napisał(a): a mnie sie nuuuuuudzi ;(

Proponuję kupić jakąś książkę ...
... ewentualnie Jolkę : )

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
14 lutego 2011r. o 21:25
A miało być tak miło .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2951
#Anonim2951 nieaktywny
14 lutego 2011r. o 21:31
GoSiaM napisał(a): A miało być tak miło ...

A nie jest ? : )

2945
Mgosia
14 lutego 2011r. o 21:34
Chiba nie :/ zaczynam się Ciebie bać ... :|

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
2951
#Anonim2951 nieaktywny
14 lutego 2011r. o 21:43
GoSiaM napisał(a): ... zaczynam się Ciebie bać ... :|

Ponieważ ? : )

P.S.
Całe szczęście, że chiba : )
2945
Mgosia
14 lutego 2011r. o 21:49
Bo czuję przerażające zimno ... i rozmowa między nami jest nieprzyjemna, mrok ...przepaść ...sama nie wiem czy mam się w ogóle odzywać , czy po prostu siedzieć cicho :)

2951
#Anonim2951 nieaktywny
14 lutego 2011r. o 21:54
GoSiaM napisał(a): Bo czuję przerażające zimno ...

A żółwik to gdzie ?

P.S.
Reszta jest milczeniem : )
2945
Mgosia
14 lutego 2011r. o 22:00
Nie chodzi mi tu o zimno cielesne, ale o chłód w stosunkach międzyludzkich, a ten jest odczuwalny i to dość wyraźnie .
Sentuś ...powiedzmy że odpoczywa :) po moim prezencie :D a o ciepło w trakcie siedzenia przy kompie też zadbał , kupił mi specjalny cieplutki kocyk już jakiś czas temu :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza