Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
15 lutego 2011r. o 10:10
gdzie wy do cholery jestescie ;( ;( moja kawka juz zimna :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
15 lutego 2011r. o 10:11
Ja to się nie liczę ha ?? ?? foch :>
4067
#zraniona nieaktywny
15 lutego 2011r. o 10:12
Jowisia rozlozylam sobie wlasnie karty i bardzo ciekawych rzeczy sie jak zwykle dowiedzialam :|

Dopisane 15.02.2011r. o godz. 10:12:

~Jowita napisał(a): Ja to się nie liczę ha ?? ?? foch :>

heheheh pisalam zanim widzialam tego posta :>
~Jowita niezalogowany
15 lutego 2011r. o 10:13
Samej sobie nie kładzie się kart :P
4067
#zraniona nieaktywny
15 lutego 2011r. o 10:17
a falco co nas samej zostawia,widze go na dole,nie chce mu sie pewnie po schodach leciec do nas :P za kare nie dostanie kawki ;)

Dopisane 15.02.2011r. o godz. 10:17:

~Jowita napisał(a): Samej sobie nie kładzie się kart :P

mylisz sie :P pozatym nie tylko na siebie ale na pewna osobe-i jak zwykle wychodzi to samo ... bez skrupulow..jedna za druga.... ty wiesz o co chodzi :P ale nie gadajmy o tym juz... Jowisia moge cie odwiedzic w tym tygodniu ;)
~Jowita niezalogowany
15 lutego 2011r. o 10:21
W tym tygodniu siedzę na miejscu więc możesz przyjść :D :D
Falco chyba się przestraszył :P nie nas oczywiście :D
2900
#falco nieaktywny
15 lutego 2011r. o 10:23
...a właśnie że nie ...mam kawkę przed sobą tylko ,,ślepię,, sobie troszkę w tv bo na eurosporcie leci tenis który uwielbiam i który sobie kilka chwil wstecz obstawiłem u ,,buka,, :D :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4067
#zraniona nieaktywny
15 lutego 2011r. o 10:24
wpadne na bank jutro do poludnia...przejde sie jeszcze przez miasto zobaczyc czy gdzies do pracy poszukuja... i po drodze zajde do ciebie ;) czy przyniesc znowu soczek z soba :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.