Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4401
#laila nieaktywny
18 lutego 2011r. o 12:16
nie gadaj glupot,nie ten byl wlasciwy...
tylko nie zamykaj sie w sobie i w czterech scianach...wlasnie pokaz,ze jest ok,ze jestes silna,zadbana,usmiech na buzce i do ludzi,spacerki,kontakty ze znajomymi i takie tam niby bzdety,ale ... :*

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
18 lutego 2011r. o 12:17
...oj baby,baby...są faceci i ,,faceciki,,...a przecież kiedyś ich kochałyście... :|

"bierz życie z każdym oddechem..."
4067
#zraniona nieaktywny
18 lutego 2011r. o 12:17
~ziemianka napisał(a): chyba juz nigdy nikogo nie pokocham bo to boli...

ale tylko chyba, i tylko narazie tak mylsisz bo twoje serduszko wciaz kocha pomimo ze zranione.. i napewno sie tak szybko nie zakochasz.. ale zobaczysz przyjdzie czas ktory zagoi rany.. wtedy jak serduszko bedzie wolne to bezdiesz zdolna wpuscic do niego kogos innego,wiecej ciebie wartego...
~ziemianka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 12:20
zraniona napisał(a): i wlasnie go tak nauczylas-jak ja mojego,sama pomysl,jak on ma o ciebie walczyc jak mu sie sama pod nogi kladziesz?? co o martwienie sie to masz szczescie ze nie macie dziecka wspolnego-bo zaloze sie zeby i o to nie pytal jak moj.. :|

chwala bogu ,kiedys on bardzo chcial ale ja juz mam dzieci i mi starczy ...on interesowal sie tylko mna a dziecmi nie ,byl cholernie zaborczy i zazdrosny a pomimo to zdradzilpierwszy raz w lecie (tez bylam w delegacji )wybaczylam tera znowu ...wydaje mi sie ze chyba robil to czesciej teraz jak se o tym mysle ...a ja go kochalam ,wystarczalo ze mnie przytulil i bylo mi tak dobrze ...boje sie samotnosci...

Zmoderowano 18.02.2011 godz.19:25 - powód: cytowanie (sentinel)
4067
#zraniona nieaktywny
18 lutego 2011r. o 12:20
falco napisał(a): ...oj baby,baby...są faceci i ,,faceciki,,...a przecież kiedyś ich kochałyście... :|

milosc przynosi rozowe okaulary...
4401
#laila nieaktywny
18 lutego 2011r. o 12:21
~ napisał(a): nie wiem jak w to wejsc ,dopiero sie ucze obslugi kompa ...jak masz domowy numer to wyslij mi na ten e-meil [email protected]. na domowe moge dzwonic bo na kom drogo z niemiec.a w polsce bede dopiero16 marca .. :)

cos z tym mailem nie tak-chyba zle go podalas,sprawdz

Zmoderowano 18.02.2011 godz.19:25 - powód: cytowanie (sentinel)

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
~Jowita niezalogowany
18 lutego 2011r. o 12:22
zraniona napisał(a):
.. ale zobaczysz przyjdzie czas ktory zagoi rany.. wtedy jak serduszko bedzie wolne to bezdiesz zdolna wpuscic do niego kogos innego,wiecej ciebie wartego...

Ranniusia nie wierzę,że Ty to napisałaś :*

..oj baby,baby...są faceci i ,,faceciki,,...a przecież kiedyś ich kochałyście...

Tak Falco, ja chyba trafiłam bo kocham ciągle tego jedynego, mojego Lubego już 35 lat :) Możesz tak powiedzieć o sobie :)
4401
#laila nieaktywny
18 lutego 2011r. o 12:24
dziewczyny placz tu nic nie pomoze...
pozytywne nastawienie do zycia!!!!!!!!!!
zeby zejsc z gorki trzeba na nia wejsc...teraz bedzie juz tylko z gorki :D :D :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAKongres Miedzi