Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Jowita niezalogowany
18 lutego 2011r. o 14:22
No Laila :* :* Nie płakusiaj ani wczoraj, ani dzisiaj, nie wolno chyba, że tylko by oczyścić oczęta :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ziemianka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 14:23
piosneczki calkiea calkiem ale mnie rozmazaly jeszcze gorzej uuuuu ;(
~Jowita niezalogowany
18 lutego 2011r. o 14:26
Ziemianka nie bucz :> Nie warto, lepiej weź pieska ja wszyscy i idź na spacerek z wystawionymi czterema zębami ,o tak :D :D :D
4401
#laila nieaktywny
18 lutego 2011r. o 14:27
osz ty babo jedna ty
ziemianka
poczekaj do wieczorka,jakies winko...pogaduchy...plakac przez chopa????????no co ty :P :P :P

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
~Ziemianka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 14:28
no kurcze niedawno wrocilam ze spacerku ,moj rotek tez cos smutny chyba mu sie udzielilo odemnie....no nic nastepna kawa...i cukiereczek...
4401
#laila nieaktywny
18 lutego 2011r. o 14:28
Jowcia :D :D :D
tylko wiaterek i zimno po zebach bedzie latalo :D :D :D

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
~Lwiczka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 14:29
.... hejka kobitki :D no widzę Rannusia zwojowała Falco :D i naczelny pirat zawitał , ahoj Capitanossss ;) witam Ziemniankę :) pozdrawiam Lailę :) co tam Jowisiu u Ciebie? ja tonę w papierach a o 15.30 utonę w ramionach Rybki :D aaaa ziemnianka nie zamartwiaj sie kochana nie warto , masz buziaka na osłodę :* jakby co pisz ... pozdrawiam wszystkich ... aaaa no co jest Doktorku? :D
~Lwiczka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 14:31
aaaa zapomniała sie przywitać z Gosiaczkiem , więc witam :* no to opowiadać co u Was bo mam chwilkę hihi :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.