Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~:) niezalogowany
18 lutego 2011r. o 16:49
~MalaCzarna napisał(a): Gabi to kopia mamy :D

Taka wredna to chyba nie jest :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~G niezalogowany
18 lutego 2011r. o 16:51
No ni , bo do wujka Puchatego nie podała się wcale :D
4051
#MalaCzarna nieaktywny
18 lutego 2011r. o 16:54
Goś, powiedz Puchatemu, że nie rozmawiam z nim ;>

dziękuję za obronę wcześniej, gdy Paskud się podszywał ;)

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
~G niezalogowany
18 lutego 2011r. o 16:58
Puchaty, Mała Czarna powiedziała żeś drań , poczwar i nie rozmawia z Tobą ...no :] :> :D

4051
#MalaCzarna nieaktywny
18 lutego 2011r. o 17:07
Kochana, spisałaś się ;*

wynagrodzę Ci to później ;)

'Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.' J.Kaczmarski
~ziemianka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 18:06
Pogadalam se z Gosiaczkiem , :) Laila czekam na ciebie ...pije 2 winko -nastepna porcje lodow zostaly mi 2 paczki i biala czekolada...
2951
#Anonim2951 nieaktywny
18 lutego 2011r. o 18:19
GoSiaM napisał(a): ... przecież już nie raz mnie widziałeś :D :D :D

Na szklanym ekranie nigdy : )

P.S.
Widzę, że ostatnimi czasy również żółwik ma problemy z logowaniem : )

Czółko : )
4668
#Anonim4668 nieaktywny
18 lutego 2011r. o 18:35
Jowitko , mmmmm jakież te słodkie i soczyste buziaczki od Ciebie .....mmmmmmmmmmmmm chyba jeszcze w nocy będę się oblizywał :* :D :D :P :P :P

Zraniona .....biedronko kochana ....jakże ja Ciebie moglem przeoczyć , przepraszam to się wiecej niepowtórzy :* :* :* :* ;) :) :D

lwiczko .......achojjjjjj..... !! !! !! cmoczki smoczki :* :* :*

ja sie żegnam z wami ,wszyscy jesteście cudowni CMOK CMOK CMOKKKKKKK !! !! !! !! !! dobranoc[img=1298050432_sstk4kh.jpg]

Dopisane 18.02.2011r. o godz. 18:35:

gosiaczku ......szeryfie dobranoc :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza