Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Ziemianka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 23:24
Tes was lubciam ale mam problem z koordynacja na te chwile .pocytac mogie ale popisac...!?u mnie pada i pada ocka mokre i w ogole ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
18 lutego 2011r. o 23:26
Nie płacz , ja wiem że boli :* ale licho z takim .... głowa do góry, trochę wiary w siebie i świat stoi przed Tobą otworem :*

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~:) niezalogowany
18 lutego 2011r. o 23:31
Faceci to dranie :D
Oprócz mnie..oczywiście :D
~ziemianka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 23:32
dzis pobecze chocby ze juz nie mam slodyckow...mam ochotw zadzwonic ale nie wiem co mialabam powiedziec...musze sie nauczyc byc sama ,ale te pierwsze dni beda ciezkie .do tej pory gadalismy po 2 lub 3 razy dziennie no i co?a teraz?...nie umie se z tym poradzic ;( no i to glupie uczucie ze jak przyjade z delegacji nikt mnie nie przytuli ...buuuuuuuuuuu ;( ;( ;(
2945
Mgosia
18 lutego 2011r. o 23:34
Masz nas :) staraj się zająć myśli czymś innym :) ja wiem że to łatwo powiedzieć :/ ale czy jest jakieś inne wyjście ?

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~ziemianka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 23:40
Fajnie i dzieki ale dzis jestem niemozliwie upierdliwa !ciesze sie ze mnie wspieracie w tej h......j sytuacji.Chcialabym byc tera w Bolcu a dokladniej w Kruszynie siasc na mojego pedziwiatra i pogalopowac po lesie i polach....no ale do tego jeszcze 27 dni i koniec delegacji!!! :)
2945
Mgosia
18 lutego 2011r. o 23:42
W Kruszynie ? :D i na moje grzyby tam ganiać he ? :D i nad gliniak i skalisty ? :)

~ziemianka niezalogowany
18 lutego 2011r. o 23:46
nio....ale gzybkow tela nie ma...woda zimna...ale droga na krasnik piekna....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza