#Pannazdzieckiem nieaktywny 29 września 2010r. o 21:48
( To się nie może skończyć dobrze ) zbyt wiele gry i niepewności . Wracajmy lepiej do tego domu , tam się może wreszcie coś zacznie dziać. :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Z całej siły przyciągnął mnie do siebie i z drżącymi rękoma, zaczął rozpinać guziczki mojej bluzki .. :|
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Strach przeszywał mnie coraz mocniej nawet nie czułam bólu który sprawiał mi coraz mocniejszym uściskiem nawet nie próbowałam się oswobodzić.W końcu musiałam przerwać tą straszną ciszę która zaczęła być nie do zniesienia.Czy możesz mnie puścić?-zapytałam...
Nagle poczułam jak zwolnił uścisk.Całkiem puścił moją rękę.Gdy podniosłam głowę by zobaczyć co robi zobaczyłam że jestem zupełnie sama jak by rozmył się w powietrzu...
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Co się dzieje.Przeszły mnie dreszcze.Nawet nie zauważyłam że weszliśmy do jakiegoś lasu dopiero zwolnienie mojej ręki z jego lodowatego uścisku uświadomiły mi to.Szum drzew i hukanie sowy uświadomiło mi to dosadnie.Ale zaraz z tego co się orientuję to w pobliżu rzeki nigdy nie było żadnego lasu...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.