Nagle usłyszałam jak by trzask gałęzi za moimi plecami jak by ktoś stanął.Z sercem w gardle odwróciłam się i dostrzegłam światło którego nie widziałam wcześniej a odwracałam się kilka razy...
Tak.Powiedział- kochanie byłem siusiu :D
Jaki prostak, a fe !! :D Myślałam, że powie podlałem drzewo, tak na szczęście. Niech zdrowo rośnie, bo to przecież drzewo miłości. Na tym wzgórzu o północy wszyscy moi przodkowie...
To znaczy ja jeszcze nie idę spać tylko TOja :D :P
Dopisane 29.09.2010r. o godz. 22:51:
Zdobywali młode, niewinne dziewice i tak samo było z moją babcią przed laty ....
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
#Pannazdzieckiem nieaktywny 29 września 2010r. o 22:56
To by continued , mam nadzieję . Gośia one kręcą , ja Ci to mówię. . Facet nie był u babki klozetowej , tylko śmiga po lesie za wilkołakami , Przyznać mu jednak trzeba , że czyni to w słusznym celu , broni wszak swej ukochanej przed nieczystą siłą . Ja nie wiem czego te baby chcą. Wrócimy w końcu do domu , bo się doczekać nie mogę.
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
:D :D :D zrobiło się przerażająco zimno , dreszcze przeszły jaj po plecach . W oddali było słychać mroczne pohukiwanie sowy . Proszę chodźmy już do domy ... jest mi tak bardzo zimo .... spojrzał na nią z diabelskim błyskiem w oku , ale chyba posłuchał , bo skierował się w stronę z której przyszli . Miła takie mieszane uczucia , które całkowicie ją dezorientowały .....
Dopisane 29.09.2010r. o godz. 23:08:
Miłość , pożądanie , strach, niepewność , to chyba mieszanina wybuchowa , która krążyła w jej żyłach , napełniała oczy łzami ...... -Czy Ty się mnie boisz ?- Ja ... ja ... nie wiem co mam myśleć.. odrzekła nieśmiało, mimowolnie trzęsąc się z zimna i strachu .
Wtedy otulił ją swym silnym ramieniem - kochanie przy mnie nie musisz się bać niczego , przecież wiesz ile dla mnie znaczysz .. No właśnie, tego już nie była pewna , nie byłą pewna jego myśli, uczuć , nawet nie była już tak pewna, tego czy go zna, tak jak jej się wydawało .....
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.