Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
29 września 2010r. o 23:28
GoSiaM napisał(a): Życiowej mądrości, z lekkim dreszczykiem, przyjemnego strachu :P
Po prostu puchacza o zmroku :P gdy jest obok ktoś, kto się boi i Ty możesz to wykorzystać :D :P oczywiście w grzecznym sensie :D
Ale namotałam :| :D

:D Dziękuję. Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
29 września 2010r. o 23:31
:)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~TOja niezalogowany
30 września 2010r. o 7:21
C.d.Jednak tak upragnionego widoku że jest z powrotem ten któremu zaufałam dalej nie było.Słyszałam tylko odgłos jak by gałęzie pękały pod czyimiś stopami i jak by chciało to coś prowadzić mnie równym krokiem do tego światła.Poszłam za odgłosem trzasków...
~TOja niezalogowany
30 września 2010r. o 7:27
Przeszłam parę metrów ale to światło wcale się nie zbliżało choć wydawało się być tak blisko.I dalej słyszę te kroki.Czy one próbują mnie gdzieś doprowadzić?Coś mi powiedzieć?Dlaczego mijam wciąż te same drzewo i ten sam pagórek?...
~TOja niezalogowany
30 września 2010r. o 7:34
Przeszłam kolejne parę metrów i wciąż to samo jak w zaklętym kole ale przecież szłam cały czas prosto.Jakimś cudem otoczenie w jakim się znalazłam przestało już być dla mnie straszne.Poczułam że tu nie chodzi o mnie...
~TOja niezalogowany
30 września 2010r. o 7:41
Gdy myślałam że znam już tą drogę na pamięć i jak zwykle będę mijać pagórek to okazało się że on już nie jest z boku tylko przede mną.Nie stanęłam na nim jak bym czuła że coś tam jest obeszłam dookoła i nagle prócz tego światła zobaczyłam że to nie jest jakieś tam sobie światło.Wychodziło ono z jakiegoś domku przypominającego małą altankę...
~TOja niezalogowany
30 września 2010r. o 7:47
Zastanawiając się co jeszcze mogę tam zobaczyć weszłam do miejsca które jeszcze przed chwilą zdawało się być nie osiągalne.W środku tej jak by rudery leżał tylko sznurek, parę porozbijanych butelek i ubranie.Jego ubranie?Z TEGO CO PAMIĘTAM W TYM BYŁ JAK SIĘ SPOTKALIŚMY???...
~TOja niezalogowany
30 września 2010r. o 7:54
Ale to co przeczytałam jak by przeszyło mnie na wskroś.Na ścianie pisały dwa słowa''POMÓŻ MI'' napisane z wielkim trudem.Zobaczyłam że zaczęło świtać.Wyszłam z domku i okazało się że jednak znam to miejsce...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza