Zadzwonił budzik.Zerwałam się nie zastanawiając się nad tym snem.Miałam nie wiele czasu bo przecież za dwie godziny miałam się spotkać z tym uroczym chłopakiem z sieci.Zrobiłam się na bóstwo i wybiegłam by nie spóźnić się na autobus w umówione miejsce...
Szłam z sercem w gardle.Czy on mi się spodoba albo czy ja jemu?próbowałam wymyślić coś rozsądnego na początek naszego spotkania tylko nic mi nie przychodziło do głowy...
Popatrzyłam na zegarek było jeszcze pięć minut a ja już byłam na miejscu.Wyobrażałam sobie że przyjdzie z bukietem kwiatów i tak w zadumie o tym co powiedzieć jak się zachować nie zauważyłam że tak szybko zleciał czas.Popatrzyłam na zegarek i było pół godziny po czasie ale...
Moją uwagę przykuł siniak na nadgarstku.Skąd on jest przecież nic takiego nie było jeszcze wczoraj.Czekałam jeszcze pół godziny ale dalej się nie pojawił.Postanowiłam zadzwonić ale jak zawsze dzwoniłam pod ten numer to był tym razem wyłączony...
Pomyślałam że może mu coś wypadło więc zdenerwowana poszłam do domu.Myśląc jak może być już na samym początku tak nie odpowiedzialny zagłuszyło ból tego dziwnego siniaka...
Weszłam do domu i jak nigdy coś mnie po kusiło aby włączyć telewizję.Była powtórka programu z przed tygodnia o zaginionych osobach.Z zainteresowaniem usiadłam na kanapie i zaczęłam oglądać...
W śród wielu ludzi którzy wyszli z domu i nie wrócili był człowiek który mi kogoś przypominał.Widziałam go nie tak dawno.Po większym przemyśleniu doszłam że był to człowiek z mojego snu.Ten w którym się zakochałam i który tak okrutnie porzucił mnie w lesie...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.