Dziś właśnie mija, odkąd pojawiłam się na forum :) Na początku nieśmiało, tyldując. Później nabierałam odwagi, poznałam dzięki temu, wielu wspaniałych ludzi, mogłam brać udział w Waszych smutkach i radościach. Życzę Wam, aby tych tych drugich było tak dużo, aby móc poradzić sobie z tymi pierwszymi.
DZIĘKUJĘ WAM :* :* :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 12 grudnia 2011r. o 7:02
W następną rocznicę Kochanie zrobimy solidną fiestę połączoną , może nawet z weselem , jeśli ze mną wytrzymasz :D :* Miłego dnia Bajeranci :D :D :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Witam :) Na dworze tylko 0,5 stopnia, ale jest ładnie ;) E gratuluje rocznicy :* Panniusia Tobie też gratuluje złożenia na forum tak poważnego oświadczenia (ale jakże cudownego) :*
Miłego dnia wszystkim ;) :D
Paniusiu, ja nie wiem, czy do najbliższej imprezy(sobota) z Tobą wytrzymam, a Ty mi mówisz o tym, co się może wydarzyć za rok :| :| :|
:D :D
Dopisane 12.12.2011r. o godz. 07:11:
Jowitko :* :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 12 grudnia 2011r. o 7:15
Oj tam , oj tam :D Dzień dobry Pogodynko. Normalnie to ja jestem stały w uczuciach , kocham Was obie , ale każdą inaczej :) Żyć się chce :) Jowito a jak Tobie podoba się moje ewentualne motto : Miłość , Radość , Szczęście zastanawiam się jeszcze nad Pięknem ?
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Miłość jest najważniejsza...ale nie samą miłością żyje człowiek :D Idę zarabiać na chlebek, a jak się postaram, to i na masełko starczy :D Miłego dzionka :*
#Pannazdzieckiem nieaktywny 12 grudnia 2011r. o 7:31
Pomyślę , na razie muszę lecieć . Miłego :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.