Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2945
Mgosia
13 grudnia 2011r. o 18:16
No jak miałam spać , jak mnie obudziłaś :> :> :D I jeszcze od niedźwiedzia wyłapałam , że się śmieję po nocach i spać nie daję ;(
Druga cześć powiadasz :| Tylko spróbuj mnie znowu budzić :> :> :>

[img=1323796614_bvkv10u.jpg]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
13 grudnia 2011r. o 18:20
GosiaM napisał(a): No jak miałam spać , jak mnie obudziłaś :> :> :D I jeszcze od niedźwiedzia wyłapałam , że się śmieję po nocach i spać nie daję ;(
Druga cześć powiadasz :| Tylko spróbuj mnie znowu budzić :> :> :>

[img=1323796614_bvkv10u.jpg]

DO ZABCI, nie ma sprawy,rozumiem... do gochy: dzisiaj bedzie druga czesc smiania, a on druga czesc niespania :D wiesz ze lepiej bezdie jak opoiwem a nie napisze, opowiadlama laili to sie posikala,bynajmniej tak moiwla ;D laila sorki ze cie sprzedalam ;D
2900
#falco nieaktywny
13 grudnia 2011r. o 18:22
laila napisał(a): MANSON
Falo dobrze,że nie ochu....ałes! hihhi!

tego to nie widziales? :D
...nie :D lecę na bierząco bo dopiero co wtoczyłem się do domu...a z tego to doktorek napewno by mnie uleczył swoimi pigułami... :D :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4401
#laila nieaktywny
13 grudnia 2011r. o 18:23
osz ty :> :> :>
popuscilam tylko :/

ale takiego za to wysle do ciebie na gwiazdke
:D [img=1323797003_szytidr.jpg]

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
2900
#falco nieaktywny
13 grudnia 2011r. o 18:26
...uważajcie bo to Wy będziecie potrzebować pomocy doktorka ...ze śmiechu można oc......ć :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
7612
bax
13 grudnia 2011r. o 18:26
laila napisał(a): osz ty :> :> :>

Oooo :| Poraniony mikołaj... ;) :D
4067
#zraniona nieaktywny
13 grudnia 2011r. o 18:29
laila napisał(a): osz ty :> :> :>

kochana jak dla mnie to w sam raz, bynajmniej nikt go nie ebdzie chcial,i nie ebdzie mnie zdradzal ;D
6979
E
13 grudnia 2011r. o 18:33
zraniona napisał(a): ja tak na krotko bo robie bigosik ;D

Oooo, takie wpisy zawsze świadczą o tym, że Ranna :* jest we właściwej sobie formie :D Witajcie wieczorową porą :* Falco, a Ty to już tak na zawsze :| :| :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza