alabaster72 napisał(a): hahaha,nawet na Ciebie,aaaaaazzzzz taka latwowierna to ja nie jestem :D nie pierwszy raz pada na NUDE ;) cos takie przypadkowe za bardzo i wzucajace sie w oczko :D
alabaster72 napisał(a): ups,pogrążam się na maxanooooooooo jest z toba gorzej anizeli myslalam, te symtomy sa wiecej jak wyrazne :D a raczej musze powiedziec ze wpadasz w nalog.... :D oj oj.. bezdie z toba ciezko :D a jeszzce gorzej wyleczyc cie z tego heheheh
zraniona napisał(a):A ja nie chcę sie z tego leczyć,i wiesz co :D chyba nawet nie ma takiego leku ;)alabaster72 napisał(a): ups,pogrążam się na maxanooooooooo jest z toba gorzej anizeli myslalam, te symtomy sa wiecej jak wyrazne :D a raczej musze powiedziec ze wpadasz w nalog.... :D oj oj.. bezdie z toba ciezko :D a jeszzce gorzej wyleczyc cie z tego heheheh
alabaster72 napisał(a): :*nie ma,nie ma,co najwyzej jak juz to wazna seperacja.... bo odwyk tego jest bardzo ciezki,dlugggi i grozny ,niebezpieczny dla ludzkosci :D jakby co to nasz doktorello mansoniasty przepisze pigulki na depresje :D To tylko wrazie wu...zebys wiedzial na zapas :D&feature=relatedDopisane 14.12.2011r. o godz. 11:58:zraniona napisał(a):A ja nie chcę sie z tego leczyć,i wiesz co :D chyba nawet nie ma takiego leku ;)alabaster72 napisał(a): ups,pogrążam się na maxanooooooooo jest z toba gorzej anizeli myslalam, te symtomy sa wiecej jak wyrazne :D a raczej musze powiedziec ze wpadasz w nalog.... :D oj oj.. bezdie z toba ciezko :D a jeszzce gorzej wyleczyc cie z tego heheheh