Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
14 grudnia 2011r. o 12:27
nieeeeee nooo,za rozowa -az za czerwono-mi sie tu robi.... nie moge tego zniesc bo to zarazliwe... a iwec uciekam zanim mnie takie cos dopadnie :D Bo ja tam wole byc normalna i na trzezwo patrzec.. a rozowe okulary zabieraja rozum :D

Dopisane 14.12.2011r. o godz. 12:27:

Nudabida napisał(a): hie hie - się czopka wystraszył :>
raczej dlatego zeby dostal go do ustnie :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5640
#Nudabida nieaktywny
14 grudnia 2011r. o 12:27
zraniona napisał(a): nieeeeee nooo,za rozowa -az za czerwono-mi sie tu robi.... nie moge tego zniesc bo to zarazliwe... a iwec uciekam zanim mnie takie cos dopadnie :D Bo ja tam wole byc normalna i na trzezwo patrzec.. a rozowe okulary zabieraja rozum :D

Ech - ciesz się, że nie możesz posłuchać mojej czarującej piosenki:D

Padłabyś oczarowana:D Hehe:D
4067
#zraniona nieaktywny
14 grudnia 2011r. o 12:31
Nudabida napisał(a):

Padłabyś oczarowana:D Hehe:D
oo nie nudo,nierob mi tego ;( ja tam wole aktion... wojny,jak cos sie dzieje..a nie romatyczne bajki,ktore sie nudno koncza sliniakami :| slodzeniem sobie nawzajem.... :> uciekam ... bo jeszcze ja zaczne telenovele ogladac ;) ja mam w brzuchu rewolucje po kapuscie, a wiec kibelek czesc 2... ;(
~ niezalogowany
14 grudnia 2011r. o 12:47
alabaster72 napisał(a): Ja tylko kochać,kochać chcę i by ktoś kochał bezgranicznie mnie,gdy śpię i oczy już otwieram,niech pocałunkiem budzi ktoś bo samotności mam już dość

Człowiek jest szczęśliwy wtedy kiedy nie ugania się za szczęściem jak za motylem, lecz jest wdzięczny za wszystko co dostaje. Jeśli poszukuje szczęścia zbyt daleko, to ma sytuację podobną jak z okularami. Nie widzi ich, a ma je przecież na nosie. ...Tak blisko:) Ciężko byc kiedykolwiek szczęśliwym, jeżeli zawsze wszystkiego oczekujemy od innych. Każdy ma jakiś inny dar jakim potrafi innych uszczęśliwić :* Almi
6979
E
14 grudnia 2011r. o 14:44
To może ja się przywitam w tę popołudniową porę :) 10C za oknem :| W zeszłym roku, o tej porze :| Może jakaś muzyczka, bo kawa mi nie pomaga :)
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5799
CZARNULA83
14 grudnia 2011r. o 15:00
Ja też się przywitam :( ale mam kiepski dzień ;(
6979
E
14 grudnia 2011r. o 15:02
Rozłóżmy to na czynniki pierwsze, co to znaczy kiepski dzień :| Zaraz sobie razem poradzimy :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5799
CZARNULA83
14 grudnia 2011r. o 15:05
Hmmmmmmmmmmmmmm no taka bania :(:(:( sama nie wiem jak to określić ;( :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza