Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4834
#nieznajomy nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 9:32
Ja również witam w ten Świąteczny poranek :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 9:39
...z kim by się tutaj pokłócić...hmmmm :| dzień ogólnej dobroci już za nami, a więc już można... :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
5640
#Nudabida nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 9:46
Poiosnka na poprawę humoru (i rozbrojenie "agresorów" ) :D
&feature=related

...no i z taką też dość prywatną dedykacją ;) dla mojego "you are..."
2900
#falco nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 9:49
... :) Ty nie zaliczasz się do tego kręgu więc nie baw sie tutaj w ,,sapera,, zaraz znajdę sobie cel... :D

5640
#Nudabida nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 9:54
:D
No to lipa ;)
Zadymy nie będzie :D

:D :D :D
2900
#falco nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 9:57
masz to ,,jak w banku,, tylko muszę się wylogować...wczoraj ,,wkręciłem,,Ranną...he he he ...

4834
#nieznajomy nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 10:00
Hej Nudzia i Falco :* nie chce mi się pluć w Was jadem więc będę tylko miła bez względu na okoliczności :*
7921
#tomek8319 nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 10:00
&feature=related
chyba każdy w te święta będzie jadł bigosik :D:D:D

nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza