Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2900
#falco nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 7:40
:) :*

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~czubek 2012 niezalogowany
25 grudnia 2011r. o 8:18
:) siema , witam po swietach w jezyku pradawnych ,papugorle...e :D

Zastosowana autokorekta

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 9:11
Eh , jak miło :) Równo rok temu , w tym dniu , mniej więcej o tej samej porze , życzyłem Wszystkim spełnienia marzeń. Mam nadzieję , że w wielu przypadkach marzenia się spełniły . Jako osobnik , w zasadzie pozbawiony inteligencji , oraz na wskroś przesiąknięty teoriami spiskowymi cieszę się , że na moich oczach poziom miłości na planecie wzrasta , a wśród Jeśiennych Przyjaciół odnajdują się Promienie. :)
Wam , szczególnie życzę Wesołych Świąt. :)
Wszystkim pozostałym , którzy wciąż szukają i Tym którzy już dawno znaleźli , również Wesołych Świąt :)

Jakiś czas temu oferowałem w ramach wymiany pół kilo schabu ze śliwkami w zamian za sernik ... propozycja nie aktualna :D
Mam sernik i schab ... cud sam w sobie :P
Miłej niedzieli :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~PanZWackiem niezalogowany
25 grudnia 2011r. o 9:15
Pannazdzieckiem napisał(a): Jako osobnik , w zasadzie pozbawiony inteligencji , oraz na wskroś przesiąknięty teoriami spiskowymi

I w dodatku szczery!!! :D :D
5640
#Nudabida nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 9:20
Witam towarzystwo - a ja już nie-panna:D

Na którą umawiamy się na sanki heh? :|

Miłego dnia i pogodnych nastrojów życzę (sobie również ;) )
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 9:24
Same superlatywy :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7921
#tomek8319 nieaktywny
25 grudnia 2011r. o 9:28
dzieńdoberek:P :P ja również chciałbym Wszystkich serdecznie przywitać w świąteczny poranek.
z tymi sankami to może być mały problem:) nawet w górach śniegu jak na lekarstwo :/ ale chyba wszystko zależy od inwencji:)
aha no i dziś życzę wszystkim smacznego :D :D :D :D :D
pozdrawiam :* :* :*

nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
~PanZWackiem niezalogowany
25 grudnia 2011r. o 9:32
Nudabida napisał(a): Witam towarzystwo - a ja już nie-panna:D

Nikt nie jest doskonały!! :D
W każdym niepozytywie można znależć plusy, w Twoim przypadku plusem jest to , że masz większe doświadczenie:D:D A w razie czego wszystko można zrzucić na mężulka:D

Pannazdzieckiem napisał(a): Same superlatywy :D :D :D

Święta mamy więc powiedzmy , że masz rację :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem