Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7612
bax
5 stycznia 2012r. o 12:51
nieznajomy napisał(a): Witam :)
dzisiaj i ja zrobiłam sobie wolne :P ,karnełam się autostradą i z powrotem ale była ładna tęcza :)

Ale Ci faaajnieee :* mi,zostało tylko bujanie w obłokach:(...no nic,zawsze na stopa mogę nie ;) :D
Witaj :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4834
#nieznajomy nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 12:53
Hej Baksik :* ,ta przejażdżka nie była ot tak sobie bo byłam w Legnicy w pilnej sprawie .
7612
bax
5 stycznia 2012r. o 12:53
Uciekam,do potem :)
4314
#wiewióra nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 12:57
Mąż i żona ogladają w telewizji program psychologiczny o skrajnych emocjach. W pewnym momencie odzywa się mąż:
- Kochanie, to wszystko stek bzdur. Zalożę się, że nie jesteś w stanie powiedzieć mi czegoś, co uczyni mnie radosnym i smutnym jednocześnie.
- Masz największego penisa wśród swoich kumpli.

Po miłym obiedzie dwie pary wstają od stołu. Kobiety poszły do kuchni, a mężczyźni do pokoju gościnnego. Jeden mówi do drugiego:
- Myślę, że to wspaniale, że cały czas mówisz do swojej żony "słoneczko", "dzióbku", "cukiereczku".
Ten na to:
- Prawdę mówiąc, cztery lata temu zapomniałem, jak ma na imię.

Wraca koleś nawalony do domu, staje przed lustrem i bekając pyta:
- Lustereczko, lustereczko powiedz przecie - kto ma największego ch*ja w świecie?
- Ja! - odzywa się kwaśno małżonka.

Spotyka się dwóch dawnych kumpli:
- Słyszałem, że się ożeniłeś.
- Tak, dwa miesiące temu.
- No i jak to jest?
- Cudownie - odpowiada żonkoś. Nawet sobie nie wyobrażasz jak!Przychodzisz z roboty zmęczony, głodny, zły a tu mieszkanie
wysprzątane, gorący obiad podany, na stole kwiaty. Zaczynasz jeść a obok piękna kobieta, wesoło ci szczebiocze i szczebiocze i szczebiocze... Kocham Bolec.Info nięta idiotka!

Zastosowana autokorekta

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
7646
#Akiwa nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 16:56
Hej :D witam wszystkich weekendowo:D:*
....i znowu leniuchowanko :D

Dopisane 05.01.2012r. o godz. 16:51:

[img=1325778703_jqu9dne.jpg]

Dopisane 05.01.2012r. o godz. 16:54:

[img=1325778892_kq1i2qa.jpg]

Dopisane 05.01.2012r. o godz. 16:56:

[img=1325778957_qpz704i.jpg]
5134
#TOjsienka nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 17:15
Melduję się obywatelu pułkowniku :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
5570
#De_Tourvel nieaktywny
5 stycznia 2012r. o 17:43
Cześć wszystkim :):*

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
7612
bax
5 stycznia 2012r. o 17:51
Witajcie,wróciłam z krainy snów :] ...ale ziiimnooo...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza