Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~ niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 7:00
Akiwo ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Nadzieja niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 9:06
E napisał(a): A jutro, zobaczymy co przyniesie jutro, ale miejmy nadzieję, że...nadzieję :) :*

Jestem :>
Czego chesz?? :>

&feature=related
7924
#talibek nieaktywny
8 stycznia 2012r. o 9:16
hemi napisał(a): a my dziś z Igim byli w czeskim raju i polatali boczurem aż do bólu:D zycze każdemu takiego odcinka jak ten,można latac bokami do bólu,z zakrętu w zakręt:)[img=1325974278_idhkrsc.jpg]

Aż zazdroszczę takiej pogody czemu u nas nie ma śniegu ?? :(

Bóg nie po to stworzył tylni napęd żeby latać na ręcznym
6979
E
8 stycznia 2012r. o 10:05
~Nadzieja napisał(a):
E napisał(a): A jutro, zobaczymy co przyniesie jutro, ale miejmy nadzieję, że...nadzieję :) :*

Jestem :> Czego chesz?? :>

Pomyślmy, czego ja bym mogła chcieć od Ciebie "Nadziejo" :) aaaa, może tak, na początek uśmiechu zamiast tych "groźnych" minek :) A jeśli mogłabym więcej, to może odwiedź te osoby o których wiem, że jest Im akurat w tej chwili ciężko. Z góry dziękuję :)

Eeeech ta moja głowa :| Dzień dobry dla Wszystkich :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~Nadziej niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 10:15
E napisał(a): aaaa, może tak, na początek uśmiechu zamiast tych "groźnych" minek :)

Dla E wszystko :D :D + :* :P
E napisał(a): A jeśli mogłabym więcej, to może odwiedź te osoby o których wiem, że jest Im akurat w tej chwili ciężko. Z góry dziękuję :)

Ta część jest nie do spełnienia przez tą Nadzieję :D :P
E napisał(a): Eeeech ta moja głowa :|

Nie przejmuj sie :)
Tylko głupia głowa czasami nie boli :D

PS.Zmieniłem nick na pasujący bardziej do mojej skromnej osoby :)

&feature=related
6979
E
8 stycznia 2012r. o 10:26
~Nadziej napisał(a): Dla E wszystko :D :D

O i już życie stało się lepsze :) Bo uśmiech jest przepustką do każdego człowieka. A szkoda życia na smutki :)

Dopisane 08.01.2012r. o godz. 10:26:

Lecę dalej, może przy drugiej kawce się spotkamy :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~Nadziej niezalogowany
8 stycznia 2012r. o 10:28
E napisał(a): A szkoda życia na smutki :)

Niestety , ale nie uda Ci sie zaszczepić u mnie Twojej radości z każdego dnia :)
Moja konstrukcja emocjonalna jest bardziej złożona od Twojej :P
4834
#nieznajomy nieaktywny
8 stycznia 2012r. o 12:03
Witam :)
Życzę miłego i dużo zdrowia E :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza