Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

7921
#tomek8319 nieaktywny
21 stycznia 2012r. o 9:47
hej dziewczyny :*
bax dobrze że jest ktoś taki jak Ty kto przypomni o tak ważnym święcie- niby nic ale dla naszych babć taki telefon w takie święto strasznie dużo znaczy:)

Ciekawe czy ktoś z Was pamięta jak trudno było nauczyć babcie obsługi tel. komórkowego???? miłego dnia wszystkim

nigdy nie dyskutuj z idiotą- najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, następnie pokona doświadczeniem ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
21 stycznia 2012r. o 9:49
O kurcze dzięki za przypomnienie :|
A miałam nigdzie nie wyłazić z domu dzisiaj ;)
Ogólnie to widzieliście nowa zarejestrowaną TOjsienkę na Stronce?Jak by ktoś pytał to to nie ja.Tyldziak z którym mam na pieńku się postarał :>

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
7612
bax
21 stycznia 2012r. o 10:30
Widziałam,ale ważniejsza Tojcia,to Ty :)
Już podzwoniłam,pośmiałyśmy się z babunią i już lepiej :) jutro stadko do dziadka zaprowadzę,może i ja się na jakom kawę załapię ;) ...
A,tak ogólnie to...
&feature=related
5134
#TOjsienka nieaktywny
21 stycznia 2012r. o 10:44
Niom ja też sie ubieram i lecę do babcio prababci

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
7612
bax
21 stycznia 2012r. o 11:05
;)
Starsze małżeństwo dowiaduje się o panującej chorobie w wiosce:
- Stary, idź zobacz co to za choroba! - mówi babka.
Dziadek pojechał i nie ma go i nie ma. Poszła babka go szukać. Idzie, patrzy leży rower, a trochę dalej leży dziadek.
- Coś ty stary tak leżysz??
- Jak ja się dowiedzial, że to od pedałów można się zarazić, jak ja piznoł ten rower...
4834
#nieznajomy nieaktywny
21 stycznia 2012r. o 11:17
Hej ludzie :)
co u Was bo co u mnie nie chcecie wiedzieć :> ;) ;(
7612
bax
21 stycznia 2012r. o 11:27
nieznajomy napisał(a): Hej ludzie :)
co u Was bo co u mnie nie chcecie wiedzieć :> ;) ;(

Nieznajomy :* jakby co,kawkę u mnie masz :) ...
Ale tą babcię kocham :D
5640
#Nudabida nieaktywny
21 stycznia 2012r. o 15:10
Witajcie:)
Kurcze, niech nie sypie tak już.... Będę musiała skraść pług śnieżny i zagrozi mi 5 lat :| ... za próbę przedarcia się z przedmieścia do centrum:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza