Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5221
#Jowita nieaktywny
31 stycznia 2012r. o 9:37
No to spokojnej i owocnej pracy :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
31 stycznia 2012r. o 10:35
Hej bajeranty :*

5221
#Jowita nieaktywny
31 stycznia 2012r. o 10:44
Witaj Baxik :D

&feature=related
7612
bax
31 stycznia 2012r. o 10:51
Aaaa,bo ,to...
&feature=related
;)
5221
#Jowita nieaktywny
31 stycznia 2012r. o 10:56
Nie Ty, to kto ha :> Już wiem...hihi

&feature=related
7612
bax
31 stycznia 2012r. o 11:06
Ja :| jestem grzeczna ;) a teraz,to...
&feature=related
A,teraz moim zwyczajem zmykam tam,gdzie moje miejsce "gary" :)
miłego dzionka :) aaa,to do poootem... ;)
5221
#Jowita nieaktywny
31 stycznia 2012r. o 11:15
więc Baxiku

&feature=related

No to gotuj tą zaliwaję :*

4382
#rusalka nieaktywny
31 stycznia 2012r. o 11:42
Dzień dobry kochani :) dawno nie pisałam, mały żarłaczyk przeistoczył sie tymczasem w małego ahmeda terroryste ,który wszystko wymusza żałosnym płaczem i łzami,jak grochy, na mnie to rzecz jasna nie działa,ale na zakochanego bez pamięci ojca ,jak najbardziej :) Ojciec jest bowiem wszystkim,czego mały binladen potrzebuje w dzien i w nocy, gdy wspomnianego wyżej obiektu miłosci nie ma w domu,łaskawie nadam się i ja,ale to tylko ,jak powyżej ;) Łapią mnie tej zimy jakieś choróbska, staram sie stosowac rozmaite szczepionki, ;) w tym doustne,ale niewiele to pomaga ;) dziecię moje,jak batman wspina sie po wszystkich meblach bez trudu, początkowe trudnosci,jak np.odkręcony szczebel drabinki na łózku pietrowym ,zniechęcaja go tylko pozornie, po kilku dniach ze zwinnoscia małpy jest juz na górze,podciagajac sie na rekach, miał też inwencje twórczą wspinac sie po regale,jak po drabinie, włączac mikrofalówke ,umieszczajac tam rózne ,bynajmniej nie do tego celu przeznaczone przedmioty, właczac piekarnik grillujac mi patelnie ,wylączajac pralke w trakcie prania ,generalnie na każdym kroku łamiąc podstawowe prawa czlowieka w tym domu , mniemajac w swoim rozumku,że to on jedynie ma prawa ....przy tej niesamowitej ruchliwosci z tendencjami do autodestrukcji nie mam praktycznie czasu dla siebie, teraz dziecię śpi i powiem Wam ,że pisząc to,dochodze do wniosku,że sa dziesiatki spraw,ktorymi powinnam sie w tym czasie zajac,a ja klikam ...z żalem więc sie żegnam ...życze wszystkim pieknego dnia i obyscie nigdy nie wypowiadali slow,ktorych będziecie żalowac, bo mąż do tej pory mówi,ze ''przecież sama mówilas,że nie chciałabys dziecka,co bawi sie pól dnia na podłodze jedna zabawka '' .To był kolejny dowod na to,że mąz ma racje, w wiekszosci przypadków niepotrzebnie sie odzywam :)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza