#Pannazdzieckiem nieaktywny 2 lutego 2012r. o 19:57
Dobry wieczór :) Proszę nie zwracać na mnie uwagi , do kominka przyszedłem , zimno jak horera :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Paniusiu :* masz rację, gdzie Ty się lepiej ogrzejesz, jak nie przy kominku :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Jak nie kochać kogoś tak kochanego Jak nie wielbić kogoś tak wielbiącego Jak nie zabrać na łąki kwieciste kogoś kto kwiaty we włosy wplata Jak nie zabrać w chmury kogoś kto w obłokach lata Sięgnę ziemi ,sięgnę nieba bo kocham...bo kochać trzeba :D
Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
#Pannazdzieckiem nieaktywny 2 lutego 2012r. o 20:05
E napisał(a): Paniusiu :* masz rację, gdzie Ty się lepiej ogrzejesz, jak nie przy kominku :)
Ależ Kochanie znam również inne miejsca , ale ... odległość swoje robi . Ali może chyba coś na ten temat powiedzieć :)
Czółko Hemiczny , na służbie jesteś , że browca sobie odmawiasz ?:D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.