Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

5134
#TOjsienka nieaktywny
6 lutego 2012r. o 11:50
Nie zapowiada się na to lepiej :) .
Hej Robacku

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7612
bax
6 lutego 2012r. o 12:32
jakie lepiej :| toż to zima, do marca potrzyma ;( ;)
ja chcę laaatooo !! :D no,to tak od czekolady ;) :D
5134
#TOjsienka nieaktywny
6 lutego 2012r. o 12:42
A dla mnie może być zima nie cierpię upałów ja marcowa baba byle bym nie musiała szkrobać szyb w aucie do na ten lód to nawet ogrzewanie szyb nie wydala a nie lubię rękawiczek :|

7612
bax
6 lutego 2012r. o 13:07
oj:(już wolę szyby skrobac i see helikopterkiem pośmigac,a tu nie ma jak ;( ,,,
zaraz po stadko pójdę,zmarzniemy,a potem to już koocyyk i tv ;( ...

Dopisane 06.02.2012r. o godz. 13:07:

lecem ;) ...
&feature=related
5134
#TOjsienka nieaktywny
6 lutego 2012r. o 13:08
Ja już dzisiaj nie muszę wychodzić bo dziadek się zaoferował że odbierze mi mojego małego filozofa bo ogólnie to chora jestem ale musiałam dziś parę spraw załatwić

7066
#Gamelin nieaktywny
6 lutego 2012r. o 13:52
a ja własnie wróciłem z długiego spaceru po lesie jest super ! każda pora roku ma w sobie cos pięknego tylko trzeba umiec to piękno dostrzec .Fajnie ,że mamy taka różnorodnośc i pory roku - ciągłe lato byłoby zwyczajnie nudne . Polecam wypad na spacer !! ;)

5134
#TOjsienka nieaktywny
6 lutego 2012r. o 14:04
Podziękował za spacerki ja się muszę do środy zaleczyć po to żeby po kolejnych dwóch dniach w robocie znów się zaleczać :| :D

7066
#Gamelin nieaktywny
6 lutego 2012r. o 14:09
ja póki co na szczescie nie choruje , przypuszczam że wlasnie takie spacerki mnie zahartowały ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza