A dla mnie może być zima nie cierpię upałów ja marcowa baba byle bym nie musiała szkrobać szyb w aucie do na ten lód to nawet ogrzewanie szyb nie wydala a nie lubię rękawiczek :|
Ja już dzisiaj nie muszę wychodzić bo dziadek się zaoferował że odbierze mi mojego małego filozofa bo ogólnie to chora jestem ale musiałam dziś parę spraw załatwić
a ja własnie wróciłem z długiego spaceru po lesie jest super ! każda pora roku ma w sobie cos pięknego tylko trzeba umiec to piękno dostrzec .Fajnie ,że mamy taka różnorodnośc i pory roku - ciągłe lato byłoby zwyczajnie nudne . Polecam wypad na spacer !! ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.