Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

6979
E
11 lutego 2012r. o 17:04
I tej wersji się trzymamy :) :) :)

Dopisane 11.02.2012r. o godz. 17:04:

Właśnie taka Jedna :* nauczyła mnie zdjęcia wklejać...chyba :D
Idę, bo nie posprzątałam wczoraj po imprezie :D [img=1328976273_8ghkzcp.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
946
#ufciak nieaktywny
11 lutego 2012r. o 17:12
hihihi E no superaśnie:) taka impreza eza mnie:P
6979
E
11 lutego 2012r. o 17:35
Ufciak :* na następnej, Jesteś honorowym gościem ;) A to specjalnie dla Ciebie
[img=1328978156_19rraup.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
11 lutego 2012r. o 18:28
a oto nasza ekipka z lotniska:) driverzy zadowoleni,boczurów było bez końca:) byli ludzie z dzieciakami i z sankami więc i dzieciaki sie wyszalały:)
A oto nasza plejadkowa ekipa;)[img=1328981216_ywyj9e9.jpg]

Dopisane 11.02.2012r. o godz. 18:28:

Po kolei od lewej:Subaru Impreza,Subaru Impreza,Nissan patrol,Subaru Impreza,Subaru Impreza,Subaru Forester :D [img=1328981298_v5qn1y8.jpg]

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4617
#arti29 nieaktywny
11 lutego 2012r. o 18:32
Potwierdzam dzieciaczki się wyszalały , córa przeszczęśliwa z przejażdżki :)
Pozdrowienia dla ekipy ze spotkanka :)

Chwytaj dzień :)
5134
#TOjsienka nieaktywny
11 lutego 2012r. o 18:33
Piknie.Hej wszystkim :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
648
#Gnat nieaktywny
11 lutego 2012r. o 18:42
Bolenauci powiedzcie gdzie mozna w Boleslawcu zobaczyc dzisiejszy mecz Barcelony w lokalu ?

W Czarnym Kocie maja Canal + ?

Chodzi mi o mecz Osasuna - Barcelona
11.02.2011

"Nigdy nie zapomnij, że Twoim ostatecznym celem jest pokonanie Diablo"
3145
#hemi nieaktywny
11 lutego 2012r. o 18:43
arti29 napisał(a): Potwierdzam dzieciaczki się wyszalały , córa przeszczęśliwa z przejażdżki :)
Pozdrowienia dla ekipy ze spotkanka :)

nastepny weekend mam wolny,snieg ma padać w tygodniu,można by zrobić jakies rodzinne spotkanko:) tj kuligi itp:) co bajarze na to?? a jak ktos chciałby w prawym foteliku zobaczyć jak szybko może się zmieniać kierunek jazdy to zapraszam:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.