Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4834
#nieznajomy nieaktywny
14 lutego 2012r. o 8:44
Ale z kim ?? :>
Ogólnie dziękuję Dr. :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
14 lutego 2012r. o 14:17
nieznajomy napisał(a): Ale z kim ??

Ty, przy swojej kastylijskiej urodzie, nie pytaj, tylko wybieraj. A tak w ogóle, to miałam sen, ale kto by w to wierzył, że na Ciebie miłość czeka gdzieś daleko :) :) ;) Może wyjedź za granicę...powiatu :D Ten może być :| [img=1329225455_9k4zzd8.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4834
#nieznajomy nieaktywny
14 lutego 2012r. o 15:47
E,jesteś niezastąpiona,nawet wiesz jakie mam upodobania co do facetów :D
jak dobrze pójdzie to może w Kruszynie ;) ktoś się znajdzie :D
6979
E
14 lutego 2012r. o 15:50
A wiesz :* pojeździł człowiek trochę, to Legnica, to Chojnów, to taki bardziej światowy się zrobił :D :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4834
#nieznajomy nieaktywny
14 lutego 2012r. o 15:57
A co do mojej "kastylijskiej" urody może kiedyś tak było ;( ale widziałam brzydsze od siebie(ale jestem wredna) :> , to wybierać nie mam w kim bo albo zajęci albo degeneraci albo tak samo wybredni jak ja :/
E tam ;)
6979
E
14 lutego 2012r. o 16:01
nieznajomy napisał(a): A co do mojej "kastylijskiej" urody może kiedyś tak było

Ty mnie nie denerwuj :> bo zaraz wkleję tu Twoje aktualne zdjęcie i cały świat zobaczy jak "ściemniasz" :*

4834
#nieznajomy nieaktywny
14 lutego 2012r. o 16:05
Aktualne ?? :| jakie aktualne !! nie byłam z Tobą ostatnio na żadnej imprezie, E Ty się nie wygłupiaj bo Cię zmoderują :D
6979
E
14 lutego 2012r. o 16:10
Coś się znajdzie, nie bój ... :D :D :D [img=1329232135_mjsyapc.jpg]

Dopisane 14.02.2012r. o godz. 16:10:

Zmykam, bo jakiejś kawy trzeba się napić :) :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza