A ja bym nie chciała ....nie chciałabym przejść tego wszystkiego jeszcze raz , nie dałabym rady ...
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Patrząc na spływające deszczu strugi,
chciałabym się schować na czas niedługi.
Otulić się pledem, wypić lampkę wina
i pomyśleć, że...być może coś dobrego się zaczyna:)
Z tym winem, to nie żeby z rana, tylko tak do rymu :D
Cokolwiek by się działo, miłego dnia Bajarze:*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~Kremowa Kufea niezalogowany 24 października 2018r. o 18:29
Mam do pana ważne pytanie.
Czy nie widzi pan, że niektóre pana komentarze ranią innych?
To nie jest pierwsza taka sytuacja.
Obraża Pan moją mamę w tym także mnie. Nie wspominając już nawet o moim tacie. Mówi pan, że go szanuje, ale po tym jak pisze, sądzę co innego. Moja rodzina jest dla mnie najważniejsza i nie mogę patrzeć jak ktoś ją obraża. Pana wypowiedzi aż ociekają sarkazmem. Nasuwa się tylko pytanie, dlaczego?
Co moja mama zrobiła panu, że aż Pan wyczekuje sytuacji żeby jej dokopać? Nie obchodzi pana to, że ona i tak już wystarczająco
wycierpiała? Straciłam już tatę, a Pan widocznie stara się żebym straciła też mamę, bo nerwy jakie jej Pan przysparza nie prowadzą do niczego dobrego. Proszę się nie tłumaczyć, że Pan nie pisze niczego obraźliwego.
Czasem warto chwilę się zastanowić zanim się coś napisze. Ja wiem, że moje słowa nic nie znaczą dla pana, ale proszę chociaż chwile się nad tym zastanowić. Nic pan na tym nie straci.
Po co tworzyć całą tą negatywną atmosferę? Czy to jest normalne, że człowiek stara się zniszczyć drugiego? Wiem, jestem młoda i nie pojmuje wiele kwestii, ale zawsze staram się pomagać innym i być dobrą.
Chyba nigdy nie pojmę dlaczego w niektórych ludziach jest tyle zła i uszczypliwości.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.