"Mówią mi: weź się w końcu zmień,
wybierz światło, a nie cień.
Zostaw sny i zacznij żyć,
a ja nie wiem jak,
nie wiem jak "
Dopisane 13.04.2020r. o godz. 22:18:
Dobrej nocy :) :) :)
I jak to pięknie, że jutro wtorek, a nie poniedziałek ;)
Dopisane 13.04.2020r. o godz. 22:26:
[img=1586809582_m2u1xwi.jpg]
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Mgosia :* a wieszszszsz...teszszszsz cieszę się,że juszszsz po świętach :)
Dokulałam się Tu jakoś,co by dobrej nocy Wam:*:*:* kliknąć :)
A terassss nogi za passs i w kimono :d
;)
Popitoliło czy nie , ważne że przetrwał ;)
I my przetrwaliśmy już tak wiele.. samotne święta i jeszcze wiele przetrwamy. Bo najważniejsze, żeby iść do przodu, żeby nie dać się pogrążyć własnym myślom i słabościom. W każdym z nas jest ogromna siła ..czasami uśpiona, zagubiona i trzeba ją wprowadzić na właściwy tor. Trzeba tego chcieć nie licząc na innych, lecz na siebie .
Jeszcze będzie przepięknie !! :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście :D
[img=1586886132_3eruvy7.jpg]
Spokojnego wieczoru Bajarze :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Przepraszam , że mnie dzisiaj nie ma "namacalnie" ale jestem myślami :* :)
Spokojnej nocy :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.