Bry wieczór :)
Wiecie coooo...taaaak po ciiiichuuuu Wammmm:*:*:* kliknę ....
Drzewa i krzewy juszszszsz kwitną :D
;)
Przychodzi murzyn do lekarza i mówi:
- Chciałbym być kwiatem.
Lekarz ostrzega go o ryzyku. Ten jednak nalega. Lekarz wziął do ręki nóż, obciął mu jaja i mówi:
- Teraz jesteś czarny bez.
:|
Pani pyta dzieci:
-Kto powie pytanie ze słowem "cukier"?
Zgłasza się Jasio i mówi:
-Piję herbatę z cytryną.
-No dobrze Jasiu, a gdzie cukier?
-Rozpuścił się.
Że z maskami niewygodnie się mówi , to ja to wiem ..ale żeby i z pisaniem był problem ?? :| :D
Spokojnej nocy :) :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wiecie co ? :| tak mi ta starość dorypała, że aż bolą mnie wszystkie gnaty i nawet kapcie bolą .. :/ Ale to nic , jak wezmę maść z kija to się z nią porachuję :> :D
A teraz jak zna ktoś jakiś sposób, żeby pozbyć się koszmarów to z chęcią wysłucham ;)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
"– Jaki dziś dzień? – zapytał Puchatek.
– Dziś – odpowiedział Prosiaczek. Na to Puchatek:
– To mój ulubiony dzień."
Mgosia...hmmm, koszmary mówisz? to tak.
Zakładam, że masz półkę nad łóżkiem, więc do dużego palca od nogi przywiąż sobie sznurek, którego koniec będzie obwiązany wokół słoiczka z wodą stojącego na półce.
Gdy śnią się koszmary, to człowiek fika nogami, w rezultacie czego woda wyleje się na Ciebie i...to będzie gorsze jak koszmar. Może być:| :D
Jak mówili starożytni górale :| "Sen mara, Bóg wiara" :*
Miłego dnia Bajarze:*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.