Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2013r. o 15:51
:D

No to jak wygląda wzór, Droga Jaszczurzyco, mów , albo się nie wymądrzaj. Być może w społeczności lokalnej będą tacy co zrozumieć to mogą, nie tacy , jak my ... ułomni :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
16 września 2013r. o 16:00
GosiaG napisał(a): Bądź czujny, też strzelam gafy
:D
czuj,czuj czuwaj

Dopisane 16.09.2013r. o godz. 16:00:

Pannazdzieckiem napisał(a): :D

Być może w społeczności lokalnej będą tacy co zrozumieć to mogą, nie tacy , jak my ... ułomni :D

Nie mam więcej pytań....

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
11202
#Anonim11202 nieaktywny
16 września 2013r. o 16:01
Pannazdzieckiem napisał(a): :D

No to jak wygląda wzór

Podaje hasło: OKOŃ
a tak poważnie to ja wiem, więc wiedz Pannozdzieckiem, że coś się dzieje.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2013r. o 16:26
Motywacja napisał(a): ... więc wiedz Pannozdzieckiem, że coś się dzieje.

A mówiłeś Zmotywowany , że nie wierzysz, sam widzisz jaki ten Świat jest mały. Cieszę się , że Boska Świadomość zagościła w Twoim sercu. Nie dlatego , że myślisz podobnie do mnie, cieszę się , ponieważ nasze myśli się zbiegają. Obaj jesteśmy tą samą emanancją Energii Dobrego Stwórcy, podobnie , jak wszyscy inni ... razem z muzułmaninami Droga Izo :*

Ciebie również się to tyczy Droga Jaszczurzyco :*

Miłość , to podstawa . Nawet Gover nic innego Wam nie powie :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5134
#TOjsienka nieaktywny
16 września 2013r. o 16:29
I love do bólu bez kitu :| :*

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~Iza niezalogowany
16 września 2013r. o 16:34
BPM napisał(a): Izo, dlaczego zajmujesz sie " Kocham Bolec.Info ami" ?
Izo, dlaczego zajmujesz sie p.i. e.r - do. la. mi.

1. Temat jest intrygujący, a ja mam czasem już dosyć "poważnych" spraw w realu.
2. Czasami podobają mi się trafne riposty i poczucie humoru niektórych forumowiczów oraz patrz. pkt 1 :)

BPM, ale to co kiedyś napisałeś, oczywiście, jest zasadne.

* Na marginesie " na pohybel" oznacza " na szubienicę ", tak mówiono na Kresach :D :D
11202
#Anonim11202 nieaktywny
16 września 2013r. o 16:39
Pannazdzieckiem napisał(a):
A mówiłeś Zmotywowany , że nie wierzysz,
Zależy w co mówiłem, że nie wierze.
Obaj jesteśmy tą samą emanancją Energii Dobrego Stwórcy, podobnie , jak wszyscy inni ... razem z muzułmaninami Droga Izo :*

[img=1379342384_ds9r0e5.jpg]
~ niezalogowany
16 września 2013r. o 16:46
~Iza napisał(a):
BPM napisał(a): Izo, dlaczego zajmujesz sie " Kocham Bolec.Info ami" ?
Izo, dlaczego zajmujesz sie p.i. e.r - do. la. mi.

1. Temat jest intrygujący, a ja mam czasem już dosyć "poważnych" spraw w realu.
2. Czasami podobają mi się trafne riposty i poczucie humoru niektórych forumowiczów oraz patrz. pkt 1 :)

BPM, ale to co kiedyś napisałeś, oczywiście, jest zasadne.

* Na marginesie " na pohybel" oznacza " na szubienicę ", tak mówiono na Kresach :D :D

Owszem,tak mówiono na Kresach,ale "na pohybel" nie oznaczało i nie oznacza tylko szubienicy,ale ktos ,kto wyrazał takie życzenie wobec drugiego ,miał na myśli ogólną zagładę ,więc to oznaczało zatratę ,upadek,nieszczęście no i także śmierć jakąkolwiek.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza