Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

8375
#GosiaG nieaktywny
16 września 2013r. o 17:38
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie tacy , jak Wy próbowali mnie z równowagi wyprowadzić i też im się nie udało....

Powiedział kłębek nerwów :P

Pannazdzieckiem napisał(a): Miłość potęgą jest i basta.

To wie każdy - jak to, że w totolotka można wygrac fortunę

Lilith ^^
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11222
#Amnesty nieaktywny
16 września 2013r. o 17:41
Motywacja napisał(a): O co się spinasz? Bo można by stwierdzić żeś troszku jak panienka się zachowujesz. Nie odczułeś tek ekscytacji, którą czuję i opisać nie potrafię, więc chciałem wyrazić obrazkiem?
Kto ma uszy niechaj słucha
.

...kto ma nos niechaj dłubie.... :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2013r. o 17:57
I obrazków nie zpomnij pooglądać Zmotywowany chłystku.
Ale wciąż mi nie wytłumaczyłeś Drogi Amnesty , co znaczy ten hajter, wujek gogle mi się zaciął był i na Tobie spoczywa odpowiedź :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
16 września 2013r. o 17:59
Pannazdzieckiem napisał(a): I obrazków nie zpomnij pooglądać Zmotywowany chłystku.

Ja już skończyłem z Tobą dyskusję na wieki. Amen.
11222
#Amnesty nieaktywny
16 września 2013r. o 18:04
Pannazdzieckiem napisał(a): I obrazków nie zpomnij pooglądać Zmotywowany chłystku.
Ale wciąż mi nie wytłumaczyłeś Drogi Amnesty , co znaczy ten hajter, wujek gogle mi się zaciął był i na Tobie spoczywa odpowiedź :D

1.Hejter

anonimowy lamus,który ukrywa się pod nickiem,dogryzając wszystkim,najczęściej ludziom popularnym.Swoimi postami zaśmiecają sieć.

2.
Hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady.

Hater lub hejter

(czyt. [hejter]) – internauta, który na każdym kroku wyraża swoje niezadowolenie, nienawiść w stosunku do wszystkich i do wszystkiego. Hater przegląda blogi czy fora internetowe i zamieszcza negatywne komentarze na temat osób lub rzeczy, niezależnie czy w rzeczywistości komentowana osoba czy rzecz jest pozytywna czy nie. Hejter wszczyna kłótnie, obrzuca innych obelgami, próbuje wszystkich rozzłościć swoimi komentarzami i wpisami, „minusuje” filmy lub inne materiały umieszczone przez kogoś innego. Zazwyczaj nienawiść hejtera wynika z jego niepowodzeń
życiowych lub wprost ze złośliwości lub zazdrości z czyichś dokonań. Nierzadko hater jest na tyle zdeterminowany by umieścić negatywny komentarz, że zakłada wiele kont w serwisie, by jak najbardziej zaszkodzić autorowi treści lub innym internautom.

Bliskim synonimem hatera jest stare określenie troll, które obecnie wyszło z użycia na rzecz hejtera.

4335
16 września 2013r. o 18:12
No to wiemy już wszystko o Zmotywowanym , a Ty się dziwisz Patrzalski , że ten głąb nie chce z Tobą piwa wypić :D

Dzięki Amnesty :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5134
#TOjsienka nieaktywny
16 września 2013r. o 18:17
Ale was poniesło chłopaki :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
4335
16 września 2013r. o 18:18
A jak się nazywa żeński odpowiednik hajtera ... hajterówna , czy Jaszczurzyca ? Promienie, łączcie się , miłość zwyciężyć musi :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza