Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

5134
#TOjsienka nieaktywny
16 września 2013r. o 18:21
Ja już Ci chyba mówiłam coś o promieniu dzisiaj.... :| :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8375
#GosiaG nieaktywny
16 września 2013r. o 18:25
Właśnie miałam napisać, że zazdroszczę Pannie takiego światłego umysłu hehe i stąd całe te scysje, a tu proszę pkt 2 .

Dobrze że nigdy nie dałam się zaciągnąć do klubu Oświetlonych , nie muszę przeżywać bólu rozłąki .

:D :D

Lilith ^^
11202
#Anonim11202 nieaktywny
16 września 2013r. o 18:39
Pannazdzieckiem napisał(a): No to wiemy już wszystko o Zmotywowanym ,

No co wiesz dziadu? W du.pie byłeś, gó.wno widziałeś.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2013r. o 18:47
TOjsienka napisał(a): Ja już Ci chyba mówiłam coś o promieniu dzisiaj.... :| :D

Ależ Aniołku :* Prywatnej korespondencji nie wywleka się na forum :) Są przecież jakieś zasady, którym chołdować trzeba , chyba , że wszyscy jesteśmy zarozumiałymi trolami :)

Dopisane 16.09.2013r. o godz. 18:47:

Motywacja napisał(a): ....

Nie spinaj się Zmotywowany Kolego :* , bo Ci żyłka pęknie i warzywkiem zostaniesz. Czy ja Ci już coś mówiłem o fraktaliźmie Natury ?

A miałeś ze mną nie dyskutować ... na wieki :D Twoje słowa Czytelniku :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
16 września 2013r. o 18:51
Motywacja napisał(a): No co wiesz dziadu?

Pannazdzieckiem napisał(a): Twoje słowa Czytelniku

"Miłości pragnę, nie krwawej ofiary"

Zastosowana autokorekta

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2013r. o 19:07
No , to widzisz Gocha do czego prowadzi rligia, to Wasz pomysł .
Idę poczytać coś ciekawego , miłego wieczoru Wam życząc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Iza niezalogowany
16 września 2013r. o 19:09
GosiaG napisał(a): Właśnie miałam napisać, że zazdroszczę Pannie takiego światłego umysłu hehe i stąd całe te scysje, a tu proszę pkt 2 .

Dobrze że nigdy nie dałam się zaciągnąć do klubu Oświetlonych , nie muszę przeżywać bólu rozłąki .

Pozdr. :)
8375
#GosiaG nieaktywny
16 września 2013r. o 19:19
Panna , może Ty już nic nie czytaj bo potem sobie z rzeczywistością nie radzisz , szukając wokół winnych swojej psychozy.

Lilith ^^
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza