Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2013r. o 17:05
A ja ,myślałem , że ... no dobrze , idę szukać innego dilera Czytelniku. Przyjdzie czas , że zrozumiesz.

W coś trzeba przecież wierzyć, tylko Patrzalski może być ateistą... krynica tolerancji.

Jeśli wydaje Ci się Zarozumiały , że zżarłeś już wszystkie rozumy , to w błędzie jesteś, ja wciąż głowę mam na karku. Bez odbioru, baw się dalej :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Iza niezalogowany
16 września 2013r. o 17:07
~ napisał(a):
Owszem,tak mówiono na Kresach,ale "na pohybel" nie oznaczało i nie oznacza tylko szubienicy,ale ktos ,kto wyrazał takie życzenie wobec drugiego ,miał na myśli ogólną zagładę ,więc to oznaczało zatratę ,upadek,nieszczęście no i także śmierć jakąkolwiek.

Oczywiście w szerszym kontekście -tak. Były to jednak " bardzo mocne słowa" :)
Pozdr. :)
11202
#Anonim11202 nieaktywny
16 września 2013r. o 17:09
O co się spinasz? Bo można by stwierdzić żeś troszku jak panienka się zachowujesz. Nie odczułeś tek ekscytacji, którą czuję i opisać nie potrafię, więc chciałem wyrazić obrazkiem?
Kto ma uszy niechaj słucha
Bez rozmowy i dystansu nigdy z nikim się nie porozumiemy.
8375
#GosiaG nieaktywny
16 września 2013r. o 17:12
Przyjmij gorzką prawdę do serca ..po raz trzeci usunięto Cię z klubu .

Ale jaja :P

Lilith ^^
11202
#Anonim11202 nieaktywny
16 września 2013r. o 17:15
I to dwa razy w ciągu dnia :(
8375
#GosiaG nieaktywny
16 września 2013r. o 17:17
No cóż , na tym polega miłość -filar wiary PnZdz :D

Lilith ^^
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2013r. o 17:31
Ale , że co , ja się spinam ? Nie tacy , jak Wy próbowali mnie z równowagi wyprowadzić i też im się nie udało.... nieprawdaż Almo ? :) Trochę czasu już sobie tutaj gaworzymy, i żaden Zarozumiały chłystek nie będzie nam pchał kija w szprychy rozpędzonego roweru. No mam rację , czy nie, Jaszczurzyco ?

Miłość potęgą jest i basta. Uczcie się , to nie boli :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5134
#TOjsienka nieaktywny
16 września 2013r. o 17:38
Pannazdzieckiem napisał(a): Trochę czasu już sobie tutaj gaworzymy, i żaden Zarozumiały chłystek nie będzie nam pchał kija w szprychy rozpędzonego roweru. No mam rację , czy nie, Jaszczurzyco ?

tfu tandemu no....-taka zapałka :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza