Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Religia

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2013r. o 21:36
GosiaG napisał(a): Mam tylko jednego ..Ciebie :P
Nie odchodź ...
hehhe

O żesz Ty cholero :D Ja nie jestem Twoim Przyjacielem ... wręcz wrogiem jestem :D

Ideologia Promienia polega na tym , że jest Ta Jedyna .. dla mnie i Ten Jedyny .... dla Ciebie. Ja znam swój Promień , a Ty swój znasz ?

Drogie Panie , dobrej nocy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8375
#GosiaG nieaktywny
16 września 2013r. o 21:53
Pannazdzieckiem napisał(a): ... wręcz wrogiem jestem :D

Jedzie mężczyzna w tramwaju i myśli:
- Żona – zołza,
Przyjaciele – oszuści,
Szef – i*d*i*o*t*a
Praca – beznadziejna,
Życie do dupy….
Anioł Stróż stoi za jego plecami i zapisując to wszystko myśli:
- Ale dziwne życzenia i to codzienne, ale cóż mogę zrobić, muszę je spełniać….

Lilith ^^
~Iza niezalogowany
16 września 2013r. o 22:03
:D :D :D
Pozdr. :)
4335
16 września 2013r. o 22:26
:D Ale faceci wcale nie są tacy źli , Drogie Panie :*
Wszystko zależy od tego , czego chcecie, torebki za czterykołabaksów , czy poczucia bezpieczeństwa i miłości A jeśli już o miłości mówimy ... to nie wypada nie wspomnieć o Stwórcy. Jeśli zaś mówimy o dolcach , to musicie zdawać sobie sprawę z pojęcia: pieniądz fiducjarny , inaczej mówiąc, bóg Mamon , powszechnie szatanem zwany. Myślicie , że ja to sam wymyśliłem, gdzież tam , ta wiedza została mi przekazana. Proszę Was , przestancie ścierwomedia śledzić , posłuchajcie serca. Tam jest dusza , fragment Boskiej Świadomości , czyli Wy.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8375
#GosiaG nieaktywny
16 września 2013r. o 22:37
Pannazdzieckiem napisał(a): ta wiedza została mi przekazana.

Myślisz ,że rodzice przekazując nam wiedzę o tym że jak będziemy sie pilnie uczyć , zdamy maturę i skończymy studia- tylko po to żeby stać się pracownikami korporacji - robili to z powodu złych intencji ?

Dopisane 16.09.2013r. o godz. 22:37:

Pannazdzieckiem napisał(a): czego chcecie, torebki za czterykołabaksów , czy poczucia bezpieczeństwa i miłości

To jest przymus wyboru, ja biorę wszystko :D

Lilith ^^
4335
16 września 2013r. o 23:07
GosiaG napisał(a):
To jest przymus wyboru, ja biorę wszystko :D

Wiedziałem Jaszczurzyco, zachłanna zawsze byłaś , jak każda samica Rptylianów.

Bardzo zależy mi na tym , aby Kobiety inne były. Dobranoc :)

8375
#GosiaG nieaktywny
16 września 2013r. o 23:16
Pannazdzieckiem napisał(a):

Bardzo zależy mi na tym , aby Kobiety inne były.

Habemus papam !
[img=1379366190_pelb67i.jpg]

:P :P :P

Lilith ^^
~Iza niezalogowany
16 września 2013r. o 23:21
Pannazdzieckiem napisał(a): :D Ale faceci wcale nie są tacy źli , Drogie Panie :*
Wszystko zależy od tego , czego chcecie, torebki za czterykołabaksów , czy poczucia bezpieczeństwa i miłości A jeśli już o miłości mówimy ... to nie wypada nie wspomnieć o Stwórcy. Jeśli zaś mówimy o dolcach , to musicie zdawać sobie sprawę z pojęcia: pieniądz fiducjarny , inaczej mówiąc, bóg Mamon , powszechnie szatanem zwany. Myślicie , że ja to sam wymyśliłem, gdzież tam , ta wiedza została mi przekazana. Proszę Was , przestancie ścierwomedia śledzić , posłuchajcie serca. Tam jest dusza , fragment Boskiej Świadomości , czyli Wy.

Dobranoc :)

Wybacz Panienko, musiałam sprawdzić pewną prawidłowość, diabeł mnie pokusił :D :D :D .
Już jestem poważna.
O mamonie już rozmawialiśmy - tu się zgadzamy, o Stwórcy właśnie rozmawiamy - co do zasady ok., co do szczegółu ...
Nie wiedziałam wcześniej o co Ci biega z tym Promieniem, teraz już wiem i masz tu całkowitą rację.

Pozdrawiam, dobranoc :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza