Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza

Religia

5134
#TOjsienka nieaktywny
16 września 2013r. o 19:38
Pannazdzieckiem napisał(a):
TOjsienka napisał(a): Ja już Ci chyba mówiłam coś o promieniu dzisiaj.... :| :D

Ależ Aniołku :* Prywatnej korespondencji nie wywleka się na forum :)
Ale ja powiedziałam ogólnie równie dobrze mogło być to na forum. :> Jak Cię pacnę.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 września 2013r. o 19:39
Kto czyta , nie błądzi Gosiu. Poznając myśli Innych , poznajemy siebie i Stwórcę:)

Nara , rodzicielskie obowiązki wzywają :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8375
#GosiaG nieaktywny
16 września 2013r. o 19:46
Właściwie mogłabym Ci polecić serię ''Bogaty ojciec ,biedny ojciec '' Roberta Kiyosaki ,lub o podobnej tematyce Harva Ekera ''Bogaty albo biedny''

Warto twardo stanąć na ziemi , żeby sięgnąć 'nieba' . Fanatyzm , nie prowadzi do niczego dobrego(dla nas) - a czyni tylko pasterskimi psami ..wiesz sam dla kogo.

Lilith ^^
4335
16 września 2013r. o 20:32
Oczywiście , że wiem. Wybacz proszę, że się tak dzisiaj wygłupiałem :) I Ciebie, Zmotywowany Kolego proszę o wybaczenie. Wszyscy jesteśmy tacy sami. Jezus o tym mówił ... i proszę Cię Gocha nie wyzywaj mnie od fanatyków, kto jak kto , ale Ty dobrze wiesz , co w trawie piszczy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8375
#GosiaG nieaktywny
16 września 2013r. o 20:49
Pannazdzieckiem napisał(a): nie wyzywaj mnie od fanatyków

Już Ci kiedyś mówiłam ,że to nie pochlebcy są Twoimi przyjaciółmi.

Lilith ^^
4335
16 września 2013r. o 20:56
Oczywiście. Wierz mi, chciałbym , aby w Twoim życiu pochlebców zabrakło. Dobrej nocy :)

8375
#GosiaG nieaktywny
16 września 2013r. o 21:04
Mam tylko jednego ..Ciebie :P
Nie odchodź ...
hehhe

Lilith ^^
~Iza niezalogowany
16 września 2013r. o 21:18
Pannazdzieckiem napisał(a):
A dziękuję , dziękuję :* Ciebie również zapraszam w tę podróż :)

Sorki, szczurkiem lądowym jestem, no może morskim, boję się deczko latać :D ... ale dziękuję za zaproszenie.
Pozdr. :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza