Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia

~ niezalogowany
14 września 2011r. o 12:03
Oczywiście inteligentny inaczej edytor zamienił idi_otą na dziwny czlowiek em,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gosia Gajewska niezalogowany
14 września 2011r. o 12:04
Nie napisalam.... że zaczynam rozumieć Boga , tylko ''tego Boga z Biblii'' ;)
~ niezalogowany
14 września 2011r. o 12:16
Jak już wiele razy pisałem - jest tylko jeden Bóg.

Chyba nie zakładasz że jest kłamcą, który nałgał w Biblii?
~Bolecnauta niezalogowany
14 września 2011r. o 12:16
~Gosia Gajewska napisał(a):
Skoro oficjalna wersja mówi... że nie znali Dobra i Zla , nie mogli ROZUMIEC co mówi do nich Bóg. Tak?

Nie mieli o czymś pojęcia , a nie to, że nie rozumieli tego , co się do nich mówi.
Sprawiasz wrażenie osoby bardzo ......... ( w tym miejscu wpisałbym obraźliwe słowa, ale i tak rambomod to wytnie :) ) która nie rozumie napisanego tekstu i próbuje wyłapywać znaczenie każdego słowa po kolei.
14 września 2011r. o 12:21
Tak, bo chcę wiedzieć i mam nadzieje dostać odpowiedzi.
Tylko pytam;)
Ja Ciebie nie oceniam , ale skoro odpisujesz ''tonem nie znoszącym sprzeciwu'' myślę... że potrafisz mi wiele rzeczy wyjaśnić .Pozdrawiam i proszę nie ''gaś'' mnie zamiast odpowiedzieć...
4575
#lisiczka nieaktywny
14 września 2011r. o 12:27
Rozśmieszacie mnie tu wszyscy, juz dawno temu był kiedyś w telewizji reportaż że stary testament nie jest do końca dobrze przetłumaczony,bo jest pare rzeczy co się nie zgadzają z sobą. Pozatym sami naukowcy nie znają do końca prawdy i wciaż ją szukają a wy tu sie przemądrzacie i każdy z was chce pouczac i myśli że zna ją najlepiej :] :P A tak naprawde to żaden z nas nie zna prawdy do końca!!!!!! A więc darujcie sobie tutaj te klótnie,bo żaden tutaj nie jest mądrzejszy od naukowców,którzy ciągle szukaja prawy !!! :P

Dopisane 14.09.2011r. o godz. 12:27:

Piszecie i jednym Bogu,a wydaje się że jest ich z 10!! Czytacie jedną i tą samą Biblie a wydaje sie że każdy z was jednak czyta coś innego! :P
14 września 2011r. o 12:30
lisiczka napisał(a): Rozśmieszacie mnie tu wszyscy, juz dawno temu był kiedyś w telewizji ...

Moim autorytetem w sprawie religii akurat nie jest ''telewizor'';)
Ja sie nie kłócę , pytam :] Nie wolno?
4575
#lisiczka nieaktywny
14 września 2011r. o 12:44
~Gosia Gajewska napisał(a):
lisiczka napisał(a): Rozśmieszacie mnie tu wszyscy, juz dawno temu był kiedyś w telewizji ...

Moim autorytetem w sprawie religii akurat nie jest ''telewizor'';)
Ja sie nie kłócę , pytam :] Nie wolno?

Bez tego i bez Kościoła nie wiedzielibyście że On wogóle istnieje,czy jest dobry czy zły, a tym bardziej kim jest Bóg i jak się do niego zwracac! Takie moje zdanie,a wy się tu nadal kłódżcie i przymądrzajcie kto ma racje! Żegnam :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza