Ja tesknie za gawronem666. jedynie z nim mozna dyskutowac na wysokim poziomie intelektualnym i o bardzo duzym stopniu uczciwosci intelktualnej. Gawronie zrob tu porzadek.
Jestem!!Co tu za burd...znaczy bałagan jest?Ku chwale ojczyzny!Co tam moje christiansy słychać?Na kogo znów jadem plujecie?:P A i gdzie jest ten Callahan co mnie z rana atakuje nawróconymi tekstami?Chłopie ja rano chcę na fajne dziewczyny popatrzeć kawę wypić a nie czytać nawiedzone opowieści dziwnej terści...!!!Sława!!!
"Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości."
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.