Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~ niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 11:43
No to prawda bo wszystko dla TBAI a TBAI dla nas nic!!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Zwolniona0019 niezalogowany
30 czerwca 2012r. o 11:39
Zostałam zwolniona za wypowiedzeniem przez pracodawcę (art.30 §1 pkt 2 kodeksu pracy) Myślę, że każdemu, kto został tak zwolniony należy się odprawa od TBAI
~ niezalogowany
30 czerwca 2012r. o 12:24
do sądu pracy :P
~pani x niezalogowany
3 lipca 2012r. o 12:46
ja tez tam pracuje nadal choć jeszcze nie wiem ile.Mam dość praca nie jest lekka ale w takiej atmosferze nie da się pracować,ciągle coś wymyślają straszą itp.Mam dwoje dzieci niestety ciężko załatwić jakąś opieke,a jak się załatwi to w pracy nagle 5 min przed końcem mówią ci że masz zostać a nie interesuje ich to że nie masz co zrobić z dziećmi.TRAGEDIA!!!!!!!Jeżeli ktoś zgłosi to do telewizji ja ide z nimi, ludzie nie dajmy się zgnoić, żadne pieniądze nie są tego warte.
~ niezalogowany
3 lipca 2012r. o 21:49
~pani x napisał(a): ja tez tam pracuje nadal choć jeszcze nie wiem ile.Mam dość praca nie jest lekka ale w takiej atmosferze nie da się pracować,ciągle coś wymyślają straszą itp.Mam dwoje dzieci niestety ciężko załatwić jakąś opieke,a jak się załatwi to w pracy nagle 5 min przed końcem mówią ci że masz zostać a nie interesuje ich to że nie masz co zrobić z dziećmi.TRAGEDIA!!!!!!!Jeżeli ktoś zgłosi to do telewizji ja ide z nimi, ludzie nie dajmy się zgnoić, żadne pieniądze nie są tego warte.
może ty to zgłosisz? :|
~Raul niezalogowany
4 lipca 2012r. o 5:57
pozdrawiam zmianę white kontrole jakości. na szczęście już tam nie pracuje. teraz mam super pracę, jedna zmiana, i 3200 netto bez nadgodzin. a nie jakieś marne 1520 netto z nadgodzinami.
~K.K. niezalogowany
5 lipca 2012r. o 3:08
Witam. Mam wolne miejsca w samochodzie na trasie Gościszów - Milików - Nowogrodziec - Gierałtów - Wykroty. ZMIANA RED. Tel. 725359336. Pozdrawiam pracowników TBAI.
~ niezalogowany
5 lipca 2012r. o 16:58
~Raul napisał(a): pozdrawiam zmianę white kontrole jakości. na szczęście już tam nie pracuje. teraz mam super pracę, jedna zmiana, i 3200 netto bez nadgodzin. a nie jakieś marne 1520 netto z nadgodzinami.

3200???chyba troszke sobie odleciałeś...skoro masz predyspozycje i wykształcenie zeby zarabiac takie pieniądze ciekawe co robiłes w TBAI na kontroli?????????
REKLAMA Nowe domy!