Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w TBAI Wykroty

~Dr.Żubr niezalogowany
9 lipca 2012r. o 11:47
Może chłopak dostał po prostu pracę za granicą :| ?? Co w tym dziwnego, że tyle może zarabiać. ?? ?? :|
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~A niezalogowany
9 lipca 2012r. o 11:58
Mam wolne miejsce w samochodzie na zmianę White na trasie Bolesławiec - TBAI. Mój nr tel. 663872615
~kfdjsbvks niezalogowany
17 lipca 2012r. o 17:41
żalosne Lukasz
~ niezalogowany
17 lipca 2012r. o 20:35
~Raul napisał(a): pozdrawiam zmianę white kontrole jakości. na szczęście już tam nie pracuje. teraz mam super pracę, jedna zmiana, i 3200 netto bez nadgodzin. a nie jakieś marne 1520 netto z nadgodzinami.

Co się chwalisz;]
~Lolek niezalogowany
10 sierpnia 2012r. o 2:17
Witam
W zeszłym roku na początku sierpnia była trzy tygodniowa przerwa w produkcji. W bieżącym będzie tak samo? Pozdro
5286
#Maniekk19 nieaktywny
10 sierpnia 2012r. o 9:48
No własnie teraz tak jest, siedzimy na urlopie do 20 sierpnia
~Ktoś kto tam pracował niezalogowany
10 sierpnia 2012r. o 11:52
Maniekk19 napisał(a): No własnie teraz tak jest, siedzimy na urlopie do 20 sierpnia

A po 20 sierpnia ,erudyci z paskami na czapkach znowu podziękują 1/5 załogi :> Zakład z perspektywami ,że hej :D P.S.Ciekawe czy nasi przyjaciele z kraju kwitnącej wiśni zrozumieli w końcu ,że jeżeli chodzi o kadrę średniego i wyższego pionu zarządzania ,czas na rewolucyjne zmiany :> Sam pracowałem w tym zakładzie i znam z autopsji wszech obecny chaos i sprzeczne decyzje,pracowników z belkami na tych śmiesznych czapkach od liku ,każdy z nich kompetentny ,że hej :D Mam nadzieje,że skośnooka kadra w końcu przetrzebi to towarzystwo wzajemnej adoracji ,nie tylko skupiając się na zwolnieniach ludzi z produkcji :>
~Ktoś kto tam pracował niezalogowany
10 sierpnia 2012r. o 12:16
Sam odszedłem z tego zakładu,dlatego nie przemawia teraz w moich wypowiedziach
frustracja i chęć odwetu :) Ten zakład to kolejny przykład na to,że powiedzenie Bismarka ,,dać Polakom władzę a sami się zniszczą"Ma w pełni odzwierciedlenie :D Ciekawe czy jeszcze słynna wajcha istnieje? :> Zawsze będzie mi się to kojażyło ze starożytnymi galerami :> 21 wiek Prawda Majkel :D :D
REKLAMA Nowe domy!