~osa napisał(a): !! !! PRECZ Z PAWLISZCZYM !! !!
no nie precz z naszym wójtem narazie jest naszym , czy tego chemy czy nie , no może nie jestem zswolennikiem , no ale jest , mam tylko jedno pytanie , bo jestem czuły na tym punkcie chodzi o drzewa , w zastraszającym tępie znikają , kto o tym decyduje , kto ma nad tym kontrolę jakąkolwiej , chodzi mi dokładnie o jesiona przy ulicy słowackiej chyba jeśli sie nie mylę , założenie takie chodnik no tak już wytyczony , kończy się przy domu organisty bylego potem nagle na drugą stonę przechodzi mały kawałek , tylko , drzewa niet , od dawna związany z widokiem wioski wiekowy zdrowy i go nie ma , kto nad tym ma pieczę , chyba trzeba konserwatora zaprosić , to mnie zaniepokoiło , wiec odwiedziłem stare boisko szkolne ufffffffff fajnie tam będzie i oszczędzono kasztana jadalnego , to rzadki okaz w polsce , na szczęście czy nieszczęsćie , mało kto a pojęcie o dendrologii , nawet radni pracujący w nadleśnictwie chocianów , powiem mało pojęcia mają co gdzie rośnie ciekawego nawet i ich leśnictwach zgroza , tylko tyle powiem