Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~Fantomas niezalogowany
29 maja 2014r. o 21:22
To prawda, ci handlarze wydzwaniają do wszystkich. Czy to aby na pewno Dom Kultury? A może jakiś market. Bynajmniej z kulturą nie ma to nic wspólnego. A tak na marginesie - ciekawe skąd mają numery telefonów i adresy?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ole! niezalogowany
29 maja 2014r. o 22:29
~Fantomas napisał(a): To prawda, ci handlarze wydzwaniają do wszystkich. Czy to aby na pewno Dom Kultury? A może jakiś market. Bynajmniej z kulturą nie ma to nic wspólnego. A tak na marginesie - ciekawe skąd mają numery telefonów i adresy?

Fantomas, w przeciwieństwie do twojej postaci, książki telefoniczne istnieją w realu.
~ niezalogowany
29 maja 2014r. o 22:57
Do kogoś dzwonią jak chcą pohandlowac garami, do mnie jak jest piękna kulturalna impreza,Jest ich wiele, ostatnio musical na bardzo wysokim poziomie.Gratuluje!!!!
~ niezalogowany
1 czerwca 2014r. o 4:03
~osa napisał(a): !! !! PRECZ Z PAWLISZCZYM !! !!

no nie precz z naszym wójtem narazie jest naszym , czy tego chemy czy nie , no może nie jestem zswolennikiem , no ale jest , mam tylko jedno pytanie , bo jestem czuły na tym punkcie chodzi o drzewa , w zastraszającym tępie znikają , kto o tym decyduje , kto ma nad tym kontrolę jakąkolwiej , chodzi mi dokładnie o jesiona przy ulicy słowackiej chyba jeśli sie nie mylę , założenie takie chodnik no tak już wytyczony , kończy się przy domu organisty bylego potem nagle na drugą stonę przechodzi mały kawałek , tylko , drzewa niet , od dawna związany z widokiem wioski wiekowy zdrowy i go nie ma , kto nad tym ma pieczę , chyba trzeba konserwatora zaprosić , to mnie zaniepokoiło , wiec odwiedziłem stare boisko szkolne ufffffffff fajnie tam będzie i oszczędzono kasztana jadalnego , to rzadki okaz w polsce , na szczęście czy nieszczęsćie , mało kto a pojęcie o dendrologii , nawet radni pracujący w nadleśnictwie chocianów , powiem mało pojęcia mają co gdzie rośnie ciekawego nawet i ich leśnictwach zgroza , tylko tyle powiem
~ niezalogowany
1 czerwca 2014r. o 7:32
W naszej gminie wiele rzeczy i zakładów za ostatnich włodarzy w tajemniczy sposób zaginęło.................Ale nie martwcie sie niebawem beda mega wpływy z życiowej inwestycji naszego DOKTORE....................wiatraki biogazownie spalarnie smieci poprostu inwestycje przyszłosciowe i które tak ciezko bylo tutaj ściągnąć.Nikt w okolicy tego nie chcial ale nasz DARO jest łaskawy dla tego typu inwestorów wiec zaprosił serdecznie do nas.GRATULACJE GRATULACJE.

~ludek niezalogowany
1 czerwca 2014r. o 14:10
O ile dobrze wiem to biogazownia ma być kukurydzy wiec ona nie śmierdzi.Bakutil który przetwarza szczątki padłych zwierząt śmierdzi.A usytuowana ma być na strefie przemysłowej w Osłej. Byłe lotnisko.Co do spalarni to nic takiego nie ma w planach.
~ niezalogowany
1 czerwca 2014r. o 22:07
Słabą wiedze masz:D kiszonka kukurydzy obornik kurzy,szambo zwierzece plus szczątki zwierzece tgz bakutil...............dalej nie smierdzi?
~skarabeusz niezalogowany
2 czerwca 2014r. o 9:44
co tam zmieni ?? cala gmina smierdzi bieda !! !! !! !! !! jak ryba ,a ryba psuje sie od glowy :D
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza