Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~ niezalogowany
17 marca 2014r. o 7:00
Widzę ze nie wiesz wszystkiego ...osoba która będzie teraz startowac w wyborach już w ubiegłym roku rozdawala fanty aby zjednać sobie wyborców .. A o ile mi wiadomo czyni to w dalszym ciągu jeśli chcesz mogę podać więcej info ;( :|
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~--- niezalogowany
17 marca 2014r. o 7:53
A to poproszę o kilka takich faktów , bo o tym to jeszcze nie słyszałem. Czy chodzi o te słynne akcje pod zapieckiem itp??? Bo o tym to akurat każdy wie , ale to robił obecny wójt.
~ niezalogowany
17 marca 2014r. o 8:38
Hmm od czego by tu zacząć troszkę tego jest np.używana odzież , sponsorowanie spotkań przy grillu nagroda główna na dozynkach w Modle to już chyba wiadomo o kogo chodzi :P
~zz niezalogowany
17 marca 2014r. o 15:31
~ napisał(a): No i co żal pupe ściska .? Tobie też nikt nie zabronił kupić ..myślę ze w dino będzie w sprzedaży więc zajmuj kolejkę ......
moze bym i kupil ...tylko za co ?? ?? ?? ?? ??
~jozo niezalogowany
17 marca 2014r. o 15:34
~anty-UPA napisał(a): Pisałem o komisji, bo takie opinie do mnie dotarły. Wiem, że ten człowiek jest do czegoś takiego zdolny, bo znam go nie od dzisiaj. Członków komisji znam również i większość to ludzie związani z osobą"Janukowycza" i niestety nikt mu się nie postawi.
Niemniej jednak mam nadzieje, że w tegorocznych wyborach zostaną podjęte kroki żeby takich spraw uniknąć. I tu nie ma nic do rzeczy, kto zostanie wybrany na jakąś funkcję w naszej gminie, ważne żeby wybory były 100% uczciwe.
niestety bedzie drugi krym! chyba ze niebieski/zolta rewolucja :D
~helena niezalogowany
24 marca 2014r. o 9:51
budowa kanalizacji ukonczona,a co z drogami ?? wszedzie jedno wielkie bagno!!tragedia zwlaszcza teraz ,przejscie z wozkiem ,graniczy z cudem.
~ niezalogowany
25 marca 2014r. o 0:59
~ napisał(a): No i co żal pupe ściska .? Tobie też nikt nie zabronił kupić ..myślę ze w dino będzie w sprzedaży więc zajmuj kolejkę ......

wypowiedź niedorzeczna i pusta jakby słyszeć wójta, no dobra owszem niech będzie zrobiony jest , to powiedzcie gdzie opublikowany mozna przeczytać go , ludzie latami piszą doktorat nie jest łatwo trza czasu do tego , wiele badań analiz !! !! !! !!
~ niezalogowany
25 marca 2014r. o 5:46
Prosze przestańcie wałkować temat GROMADKA TU I TAM bo aż głowa boli od tych ich ach -dość-proszę..........
REKLAMA BAU zaprasza