Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~dino niezalogowany
17 czerwca 2014r. o 22:27
~ahmed101 napisał(a): Dareczek i tak nie wygra wyborów sami pomyślcie :| wszyscy maja juz go dość!! !! !! !! !!

Pocieszaj się. Mówisz to na dzień dobry do lustra? Widzisz tam nowego wójta zapewne.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~lukator niezalogowany
24 czerwca 2014r. o 19:43
Darek ma wygraną w kieszeni, doktorat też. Wystarczy popatrzeć na to co robi, impra na Dni Gromadki dla ludu, wyborcy zadowoleni. Wykładowcy z Jeleniej zaproszeni, na drugi dzień osobiście ich odwiózł do Bolesławca na autobus, zadowoleni. Uratował basen przed Radą Gminy która chciała go zlikwidować, kolejny plus. Park rozrywki, plus, Sybirakom pomnik, plus i grupa najstarszych zadowolona. Wiatraki w Krzyżowej, kasa dla gminy też plus, biogazownia na lotnisku, wielki plus, wiatraki na lotnisku, plus. Chodniki, plus, skończone wodociągi, plus. Normalnie same plusy. Dino, zasługa wójta....I to wszystko w roku wyborczym a przez trzy lata 0 działań. Można...można. Po wyborach znowu trzy lata nieróbstwa i olewania ludzi, a przed następnymi zawsze się znajdzie inwestycja którą się wypromuje i jelenie z gminy Gromadka wybiorą Dareczka na kolejną kadencję.
A może niech Pan wójt powie na ile zadłużył gminę żeby to wszystko zrealizować...
~ niezalogowany
24 czerwca 2014r. o 19:53
Byłem widziałem w niedziele 0( zero)wykadowców!!!!
~a niezalogowany
25 czerwca 2014r. o 10:36
~wesolek!! napisał(a): DINO to poczatek kampani ,bedzie jeszcze SWIETO WRZOSU I DNI GROMADKI, pewie oficjalne otwarcie basenu i pare innych okazji do promocji swojej osoby,Oj bedzie sie dzialo ,bedzie zabawa!!!! :D :D :D :D :D :D :D :P :P :* :* :*

A co moze ma sie wstydzic tego co stara sie zrobic.Wam zawsze zle czy cos sie dzieje dla nas dobrego czy zlego. malkontentom nigdy nie dogodzi. Dla siebie tego nie robi dino, basenu, parku...tylko dla mieszkancow, ale nie wszystko bo z czego jak wiekszosc sie miga od placenia podatku. Krytykowac to MY tak ale Nas do nie daj Panie Boze. o by nie robil i tak nie dogodzi.
!! !! !!
~nino niezalogowany
25 czerwca 2014r. o 15:07
~lukator napisał(a): Darek ma wygraną w kieszeni, doktorat też. Wystarczy popatrzeć na to co robi, impra na Dni Gromadki dla ludu, wyborcy zadowoleni. Wykładowcy z Jeleniej zaproszeni, na drugi dzień osobiście ich odwiózł do Bolesławca na autobus, zadowoleni. Uratował basen przed Radą Gminy która chciała go zlikwidować, kolejny plus. Park rozrywki, plus, Sybirakom pomnik, plus i grupa najstarszych zadowolona. Wiatraki w Krzyżowej, kasa dla gminy też plus, biogazownia na lotnisku, wielki plus, wiatraki na lotnisku, plus. Chodniki, plus, skończone wodociągi, plus. Normalnie same plusy. Dino, zasługa wójta....I to wszystko w roku wyborczym a przez trzy lata 0 działań. Można...można. Po wyborach znowu trzy lata nieróbstwa i
olewania ludzi, a przed następnymi zawsze się znajdzie inwestycja którą się wypromuje i jelenie z gminy Gromadka wybiorą Dareczka na kolejną kadencję.
A może niech Pan wójt powie na ile zadłużył gminę żeby to wszystko zrealizować...

Zdziwisz się kolego- ale to co wymieniłeś to wszystko za pieniądze własne i unii.
A i liczyć to wypadałoby się nauczyć a nie bezmyślnie klepać po klawiaturze: otóż przez pierwsze trzy lata, niestety nie było zero (chciałbyś): był zjazd na A4. wodociąg i kanalizacja Pasternik - Nowa kuźnia, droga powiatowa z granicy powiatu Polkowic - do początku Pasternika, stadion sportowy w Gromadce, rozpoczęte wodociągowanie i kanalizacja w Gromadce i Borówkach To tylko te większe.
I jeszcze jedno, nie trzeba być z urzędu aby to wszystko wiedzieć. To są rzeczy z których się korzysta . Ślepy lub złośliwy tego nie zauważy. I na koniec: wychodzi na to, ze jeleniem to ty zostałeś.
~ niezalogowany
26 czerwca 2014r. o 17:25
powaliłeś mnie nino/Darku... wyliczając zasługi z 1 kadencji. Nie zmienia to faktu że 3 pierwsze lata drugiej kadencji przepierdział wójt i wziął się dopiero przed wyborami. Mam przeczucie że nino to Daro bo tak słodko pitoli.
a wykładowcy byli byli, są na każdej darmowej imprze robionej przez Dara
~ niezalogowany
26 czerwca 2014r. o 18:14
W tamtym roku byl jeden wykłaowca i sa zdjęcia owszem zgadam się.
W tym roku Zero . Nie ma zadnych zdjęć. Wójt by je pokazał . udowodnj
.

zdjęcia sa do obejżenia http://gokisgromadka.pl/galeria_foto.php?bo=dni_gromadki2014
~ ja to ja niezalogowany
26 czerwca 2014r. o 18:24
~ napisał(a): powaliłeś mnie nino/Darku... wyliczając zasługi z 1 kadencji. Nie zmienia to faktu że 3 pierwsze lata drugiej kadencji przepierdział wójt i wziął się dopiero przed wyborami. Mam przeczucie że nino to Daro bo tak słodko pitoli.
a wykładowcy byli byli, są na każdej darmowej imprze robionej przez Dara

No i przeczytales ponizej, poogladales ? zatkalo kalao? Piszesz bzdury zeby pisac i myslisz ze ci ludzie uwierza? Glupich nie sieja sami sie rodza-tyle.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza