Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce - opinie.

~xxx niezalogowany
27 czerwca 2014r. o 9:17
~ napisał(a): powaliłeś mnie nino/Darku... wyliczając zasługi z 1 kadencji. Nie zmienia to faktu że 3 pierwsze lata drugiej kadencji przepierdział wójt i wziął się dopiero przed wyborami. Mam przeczucie że nino to Daro bo tak słodko pitoli.
a wykładowcy byli byli, są na każdej darmowej imprze robionej przez Dara

I według Ciebie wójt to tak sam te inwestycje dłubie i jak się obudzi z chęcia do roboty to se trochę wodociągu zbuduje a następnego dnia mu sie nie chce to nie pracuje . Przygotowanie inwestycji to 3 lata ( z reguły ) i chęć do pracy wójta ma tu niewiele do rzeczy . Prostota twojego myślenia graniczy z prostactwem.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~nino niezalogowany
27 czerwca 2014r. o 16:45
~ napisał(a): powaliłeś mnie nino/Darku... wyliczając zasługi z 1 kadencji. Nie zmienia to faktu że 3 pierwsze lata drugiej kadencji przepierdział wójt i wziął się dopiero przed wyborami. Mam przeczucie że nino to Daro bo tak słodko pitoli.
a wykładowcy byli byli, są na każdej darmowej imprze robionej przez Dara

przeczuwaj tak dalej - to nie boli; wszak "szerloka holmsa" z ciebie nie będzie bo twoje przeczucie niestety chybiło. Ale! Zgaduj zgadula. A teraz do rzeczy: pisałem wcześniej, że trzeba uczyć sie liczyć i trochę tez nie zaszkodzi zapoznać sie z takim urządzeniem, które zowia kalendarzem. Jak nie kumasz to rozejrzyj sie po mieszkaniu, moze ci na ścianie wisi.
II kadenja to lata 2010 - 2014. Te inwestycje o których pisalem wykonano w II kadencji. Kiep z Waści, chciałoby sie po staropolsku, rzec na koniec.
~ niezalogowany
27 czerwca 2014r. o 18:49
~ ja to ja napisał(a): No i przeczytales ponizej, poogladales ? zatkalo kalao? Piszesz bzdury zeby pisac i myslisz ze ci ludzie uwierza? Glupich nie sieja sami sie rodza-tyle.

czytam i bez sensu to ,daro czy nie daro nasz wójt taki aktywy ostatnio społecznie aż dziwi wszędzie go pełno, mniejsza o to . Ludzie nie obrzucajmy się błotem , bo ten czlowiek tylko na to liczy więcej spokoju i konstruktywnej rozmowy , dobra rada , owszem coś się zmienia na lepsze , są problemy tylko to wszystko widzenie jak nazywacie daro

Zmoderowano 29.06.2014 godz.11:02 - powód: topposting (moderator)
~łysy niezalogowany
28 czerwca 2014r. o 14:07
ciekawe kto daje na paliwo ze on tak jeżdzi gminnym autem po godzinach
~elfik niezalogowany
28 czerwca 2014r. o 15:52
Prosze łysy zapytaj u zrodeł ..i napisz skad ma na paliwo.
3943
#FRANCA nieaktywny
28 czerwca 2014r. o 18:14
Panie Wójcie,dla Gromadki Pan zrobił wiele.Dla wiosek w Gminie nic :> Czym Pan się tak szczyci i dumnie jezdzi po Gromadce :| Patologia ;)
~elfik niezalogowany
28 czerwca 2014r. o 22:06
Trzeba byc slepcem Franca aby nie dojrzeć tego co sie zmienilo u Ciebie na wsi ..widocznie tak się interesujesz swoja wsia .. napisz ktora to taka wies a przekonasz sie ze sie mylisz
~haha niezalogowany
29 czerwca 2014r. o 11:51
A co zrobili np. W krzyzowej, borowkach?
REKLAMA KGHM zaprasza