Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie na kurs angielskiego ?

1593
#lukassan nieaktywny
1 sierpnia 2012r. o 21:07
~ napisał(a): Tak jak w tytule-mam zamiar nauczyć się j.angielskiego.Gdzie warto zrobić kurs tak aby się go nauczyć?Co poradzicie?Dziękuję.:)

Wyjedz do Anglii, to najlepszy kurs ;D nauczysz sie szybciej mowic po angielsku niz po jakis kursach :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~misha niezalogowany
1 sierpnia 2012r. o 22:27
A ja polecam zajęcia indywidualne tzw. korepetycje. Nie chcę by zabrzmiało to zuchwale ale 'podszkoliłam' kilka osób które teraz uczą się w Oxpressie na poziomie advanced. Najważniejsze są chęci do nauki! I to nie prawda że samemu można się wiele nauczyć.
3046
#sentinel nieaktywny
5 września 2012r. o 21:01
~ napisał(a): Chcę zapisać dziecko na dodatkowe lekcje języka angielskiego. Którą szkołę polecacie?

GG 2563898
~ niezalogowany
6 września 2012r. o 12:42
A ile takie korepetycje u ciebie kosztują?
~janka niezalogowany
9 listopada 2012r. o 14:51
dla mnie najlepszy był kurs w speak up. fajne mają metody bo różnorodne. troche konwersacji z nativem, trochę książki i trochę multimediów. nudno nie było. a efekty widać.
~ niezalogowany
9 listopada 2012r. o 16:14
~misha napisał(a): A ja polecam zajęcia indywidualne tzw. korepetycje. Nie chcę by zabrzmiało to zuchwale ale 'podszkoliłam' kilka osób które teraz uczą się w Oxpressie na poziomie advanced. Najważniejsze są chęci do nauki! I to nie prawda że samemu można się wiele nauczyć.

smieszne rzeczy piszesz bo w oxpressie nie ma zadnej grupy na poziomie advanced
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza