Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Testy do Policji w Słupsku

~ niezalogowany
14 stycznia 2012r. o 8:07
~Ja napisał(a): Ćwiczcie lepiej do tych testow

Podwyższają poprzeczkę?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7239
#sasha13 nieaktywny
14 stycznia 2012r. o 13:00
bzdura żadnej porzeczki nie podwyższają , limit czasowy zarówno dla pań jak i dla panów jest taki sam i wynosi 1:45 .

ja wcale nie ćwiczyłam "wybitnie" i tor zaliczyłam w 1:30 , ale też nie oznacza to że tak łatwo zaliczyć . Wiele osób nie zalicza , ale jeżeli ktoś dba o formę to poradzi sobie .

"Bo dzisiaj panny na mundur lecą po to by służył ich własnym plecom"
~M O niezalogowany
14 stycznia 2012r. o 15:59
boże jakie cioty teraz przyjmują ....nie dosć ,ze wymagania spadły bo kupa ludzi odpadała to jeszcze mają problemy nie mogę ja zdawałem już dawno i te wszystkie śmieszne zaliczenia z hot dogiem w łapie mogłem na miękko zaliczyć a co dopiero teraz !
7239
#sasha13 nieaktywny
14 stycznia 2012r. o 18:05
~M O napisał(a): boże jakie cioty teraz przyjmują ....nie dosć ,ze wymagania spadły bo kupa ludzi odpadała to jeszcze mają problemy nie mogę ja zdawałem już dawno i te wszystkie śmieszne zaliczenia z hot dogiem w łapie mogłem na miękko zaliczyć a co dopiero teraz !

widocznie to ty jesteś ciotą niedoszły panie policjancie :>

i mogłeś a nie zaliczyłeś :|

tak tłumaczą się dzieciaki które nie zdały z klasy do klasy : mogłem zdać ale jestem za mądry :>

Dopisane 14.01.2012r. o godz. 18:05:

jeśli jest ktoś zainteresowany tematem MS mogę wysłać wszystko co dotyczy tego tematu na maila , tzn cenne wskazówki , przebieg oraz pytania .

"Bo dzisiaj panny na mundur lecą po to by służył ich własnym plecom"
~adek niezalogowany
25 stycznia 2012r. o 18:10
Hej, czekam już dwa miesiące na multi select i cisza. Czy teraz tak długo czeka się?
2820
#k1p nieaktywny
25 stycznia 2012r. o 18:17
Pierdzelicie głupoty (poza kilkoma wyjątkami)
Do tego zawodu, oprócz wiedzy i sprawności fizycznej, trzeba mieć predyspozycje psychiczne.
Jeśli nie odpadniesz na testach, wylecisz w trakcie przyuczania do zawodu bądź nie dasz rady w czasie służby.
Niestety, niektóre zawody nie są dla wszystkich. Nie wystarczy wiedza i przygotowanie. Aby być dobrym w tym, co się robi, trzeba posiadać określone cechy charakteru.
~Ja niezalogowany
25 stycznia 2012r. o 18:45
Jak co tak cwaniakuja niech jada i zdadza a nie tylko umieja sie rozpisywac
2820
#k1p nieaktywny
25 stycznia 2012r. o 18:53
Ja byłam kilka lat temu w Katowicach i nie zdałam...
Zabrakło jednago punktu w teście z wiedzy ogólnej.
Do tej pory traktuję to jako dar od losu. Dzięki temu mam pracę, w której się spełniam i zarabiam dwa razy więcej :P
Ale to tylko splot szczęśliwych okoliczności...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza