Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 22:59
~ania2426 napisał(a): jasne,ze mozna:)
a ktora spodniczke?

Taka jeansowa krótka z odzierzy tam :) co pisała Pani czy ja rezerwuje czy nie. jest Pani z bc ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~eL niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 23:02
~Maja napisał(a):
~ napisał(a):
~Maja napisał(a): Mam fajny mikser z misą w pudełku moze komus na swieta się przyda, stan idealny wizualnie jak i technicznie do miksera są jakies tam bajery jak blender ! 25 zł lub jakies smakołyki :)

Oj ja go mam na stryszku w kartonie bo dostałam w prezencie jakis czas temu a mam swój juz długo i robiłam porzadki i zpisałam rzeczy co tam lezy :)

Jestem zainteresowana. Jak się można z Panią skontaktować? Gdzie zobaczyć/odebrać?
~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 23:18
~ napisał(a):
a ktora spodniczke?

Taka jeansowa krótka z odzierzy tam :) co pisała Pani czy ja rezerwuje czy nie. jest Pani z bc ?

ale to nie bylo moje ogloszenie
5865
#gosiabc nieaktywny
18 grudnia 2012r. o 23:35
~Mama napisał(a): Przyjme puszke/pojemnik na mleko w proszku dla dziecka;) Szukalam na allegro, ale jakos nic nie moge znalezc, interesuje mnie taka o pojemnosci ok 1-1.5kg. ;) 723467661

Mam taką metalową z HIPPA ;) [img=1355870116_mcnlt82.jpg]
~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 23:51
~eL napisał(a):
~Maja napisał(a):
~ napisał(a):
~Maja napisał(a): Mam fajny mikser z misą w pudełku moze komus na swieta się przyda, stan idealny wizualnie jak i technicznie do miksera są jakies tam bajery jak blender ! 25 zł lub jakies smakołyki :)

Oj ja go mam na stryszku w kartonie bo dostałam w prezencie jakis czas temu a mam swój juz długo i robiłam porzadki i zpisałam rzeczy co tam lezy :)

Jestem zainteresowana. Jak się można z Panią skontaktować? Gdzie zobaczyć/odebrać?

mieszkam w bc w rynku w kazdej chwili mozna ;)
4579
#marceli nieaktywny
19 grudnia 2012r. o 0:00
gosiabc napisał(a):
~Mama napisał(a): Przyjme puszke/pojemnik na mleko w proszku dla dziecka;) Szukalam na allegro, ale jakos nic nie moge znalezc, interesuje mnie taka o pojemnosci ok 1-1.5kg. ;) 723467661

Mam taką metalową z HIPPA ;) [img=1355870116_mcnlt82.jpg]

co wzamian za puszke
~eL niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 6:26

mieszkam w bc w rynku w kazdej chwili mozna ;)

Tylko w jaki sposób mogę się umówić? tutaj na forum?? Jeśli można, to proszę o tel., zadzwonię.
6998
#anulka1073 nieaktywny
19 grudnia 2012r. o 7:26
~ napisał(a):
~ napisał(a):
a ktora spodniczke?

Witam to moje ogłoszenie. jestem z Chojnowa ale poczta mogę wysłać :)

Dopisane 19.12.2012r. o godz. 07:26:

anulka1073 napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
a ktora spodniczke?

Witam to moje ogłoszenie. jestem z Chojnowa ale poczta mogę wysłać :) proszę o kontakt sms iż jestem w pracy 669217101
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza