~ania2426 napisał(a): jasne,ze mozna:)
a ktora spodniczke?
~Maja napisał(a):~ napisał(a):~Maja napisał(a): Mam fajny mikser z misą w pudełku moze komus na swieta się przyda, stan idealny wizualnie jak i technicznie do miksera są jakies tam bajery jak blender ! 25 zł lub jakies smakołyki :)
Oj ja go mam na stryszku w kartonie bo dostałam w prezencie jakis czas temu a mam swój juz długo i robiłam porzadki i zpisałam rzeczy co tam lezy :)
Jestem zainteresowana. Jak się można z Panią skontaktować? Gdzie zobaczyć/odebrać?
~ napisał(a):~ania2426 napisał(a): jasne,ze mozna:)
a ktora spodniczke?
Taka jeansowa krótka z odzierzy tam :) co pisała Pani czy ja rezerwuje czy nie. jest Pani z bc ?
~Mama napisał(a): Przyjme puszke/pojemnik na mleko w proszku dla dziecka;) Szukalam na allegro, ale jakos nic nie moge znalezc, interesuje mnie taka o pojemnosci ok 1-1.5kg. ;) 723467661
~eL napisał(a):~Maja napisał(a):~ napisał(a):~Maja napisał(a): Mam fajny mikser z misą w pudełku moze komus na swieta się przyda, stan idealny wizualnie jak i technicznie do miksera są jakies tam bajery jak blender ! 25 zł lub jakies smakołyki :)
Oj ja go mam na stryszku w kartonie bo dostałam w prezencie jakis czas temu a mam swój juz długo i robiłam porzadki i zpisałam rzeczy co tam lezy :)
Jestem zainteresowana. Jak się można z Panią skontaktować? Gdzie zobaczyć/odebrać?
mieszkam w bc w rynku w kazdej chwili mozna ;)
gosiabc napisał(a):~Mama napisał(a): Przyjme puszke/pojemnik na mleko w proszku dla dziecka;) Szukalam na allegro, ale jakos nic nie moge znalezc, interesuje mnie taka o pojemnosci ok 1-1.5kg. ;) 723467661
Mam taką metalową z HIPPA ;) [img=1355870116_mcnlt82.jpg]
~Maja napisał(a): Mam fajny mikser z misą w pudełku moze komus na swieta się przyda, stan idealny wizualnie jak i technicznie do miksera są jakies tam bajery jak blender ! 25 zł lub jakies smakołyki :)
mieszkam w bc w rynku w kazdej chwili mozna ;)
~ napisał(a):~ napisał(a):~ania2426 napisał(a): jasne,ze mozna:)
a ktora spodniczke?
Taka jeansowa krótka z odzierzy tam :) co pisała Pani czy ja rezerwuje czy nie. jest Pani z bc ?
ale to nie bylo moje ogloszenie
anulka1073 napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ania2426 napisał(a): jasne,ze mozna:)
a ktora spodniczke?
ale to nie bylo moje ogloszenie
Witam to moje ogłoszenie. jestem z Chojnowa ale poczta mogę wysłać :) proszę o kontakt sms iż jestem w pracy 669217101