~Saja napisał(a):~Karolina napisał(a): Milkę dużą i paczkę dobrych żelków ;)
Akurat mam w domu tylko ze milka i żelki niemieckie ;)
~Karolina napisał(a):~Saja napisał(a):~Karolina napisał(a): Milkę dużą i paczkę dobrych żelków ;)
No i nie ma sprawy kiedy i gdzie się wymienimy? (na terenie Bolesławca oczywiście)
~ napisał(a):~Karolina napisał(a):~Saja napisał(a):~Karolina napisał(a): Milkę dużą i paczkę dobrych żelków ;)
No i nie ma sprawy kiedy i gdzie się wymienimy? (na terenie Bolesławca oczywiście)
Mi dzisiaj jutro ;) Pasuje Pani w rynku bo jak gdzies dalej moge podjechac ;)
gosiabc napisał(a): Układanka - klocki drewniane 9elementowe - 6obrazków. Zapakowane w drewnianej skrzynecze. Nowe.
Oddam za słodkości lub równowartość 7,00 zł
tel. 502 484 073[img=1355827770_5rnwo10.jpg]
~ napisał(a):~ napisał(a):~Karolina napisał(a):~Saja napisał(a):~Karolina napisał(a): Milkę dużą i paczkę dobrych żelków ;)
Mi dzisiaj jutro ;) Pasuje Pani w rynku bo jak gdzies dalej moge podjechac ;)
Jutro w rynku obok apteki koło 14.20 pasuje?
~Kasia napisał(a):~Kosmetyczka napisał(a): Oddam bardzo dużo nowych Oryginalnych perfumek firmy Avon :) Mogą być jako prezent Świąteczny ! Perfumki Tylko damskie! Każda 20 zł lub karta Play o takiej wartości !
- Pur Blanca Biała 2 sztuki
- Pur Blanca Biała
- Perceive niebieska
- Perceive zielona
- Celebre
- Red Dress
- Miami Party
-Ballour Beauty (nowosc)
Dodatkowo oddam takie rzeczy jak żele pod prysznic, perełki brązujące balsamy do ust, maseczki do twarzy wszystko nowe ! Smakołyki do dogadania ! Polecam !
proszę o podanie nr telefonu