Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 17:26
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Julia napisał(a): Łózko samochód stan idealny tylko gotówka 30 zł z dowozem na terenie miasta 40 :) Polecam ![img=1355694074_6fdtlub.jpg]

Czy to łóżko jest nadal aktualne? Proszę o numer telefonu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 17:31
~Maja napisał(a): Mam fajny mikser z misą w pudełku moze komus na swieta się przyda, stan idealny wizualnie jak i technicznie do miksera są jakies tam bajery jak blender ! 25 zł lub jakies smakołyki :)

Może dodać pani zdjęcia?
~Maja niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 17:51
~ napisał(a):
~Maja napisał(a): Mam fajny mikser z misą w pudełku moze komus na swieta się przyda, stan idealny wizualnie jak i technicznie do miksera są jakies tam bajery jak blender ! 25 zł lub jakies smakołyki :)

Może dodać pani zdjęcia?

Oj ja go mam na stryszku w kartonie bo dostałam w prezencie jakis czas temu a mam swój juz długo i robiłam porzadki i zpisałam rzeczy co tam lezy :)
~Karolina niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 18:08
oddam buty baleriny damskie na małej koturnie rozmiar 38, raz założone
Kontakt : 725 139 069[img=1355850497_7dnu6rw.jpg]
~Saja niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 18:13
~Karolina napisał(a): oddam buty baleriny damskie na małej koturnie rozmiar 38, raz założone
Kontakt : 725 139 069[img=1355850497_7dnu6rw.jpg]

a co za nie ? Jestem zainteresowana !
~Karolina niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 18:16
Milkę dużą i paczkę dobrych żelków ;)
~Saja niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 18:18
~Karolina napisał(a): Milkę dużą i paczkę dobrych żelków ;)

Akurat mam w domu tylko ze milka i żelki niemieckie ;)

~Karolina niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 18:21
No i nie ma sprawy :) kiedy i gdzie się wymienimy? (na terenie Bolesławca oczywiście)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza